Διαψεύδουν τις πληροφορίες που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν πρόταση εξαγοράς της εμβληματικής σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ από τον επιχειρηματία Σπύρο Θεοδωρόπουλο, και οι δύο πλευρές.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΙΟΝ επισημαίνει: «Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με την είσοδο του κ. Σπ. Θεοδωρόπουλου στην ΙΟΝ ΑΕ, η Διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση επί του θέματος αυτού».

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της σοκολατοβιομηχανίας ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος με δήλωσή του προς εκπροσώπους των  ΜΜΕ ανέφερε ότι ουδεμία επαφή έχει ή είχε με τη διοίκηση της ΙΟΝ από το 2016, οπότε είχε προσεγγίσει την επικεφαλής της βιομηχανίας Τίνα Κωτσιοπούλου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, το 2016 είχε προσεγγίσει την Τίνα Κωτσιοπούλου, ως επικεφαλής της Chipita, τότε, προτείνοντας εξαγορά της ΙΟΝ.

Συνάντησε «κλειστές πόρτες», όπως χαρακτηριστικά είπε και από τότε, όπως ο ίδιος λέει, δεν επιχείρησε ποτέ ξανά να κάνει κάποια νέα συζήτηση με αντικείμενο την εξαγορά της εταιρείας.