Εξακολουθεί να περιβάλλεται με μυστήριο, που θα το ζήλευαν ακόμη και οι “ντετέκτιβς” των παλιών αμερικανικών ταινιών, η υπόθεση σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της εμβληματικής σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ από τον επιχειρηματία Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, λίγες ημέρες μετά την πρόταση εξαγοράς της Ελληνικοί Χυμοί ΑΕ, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος φέρεται να είναι ενδιαφερόμενος για την εξαγορά της σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ, την οποία και σκοπεύει να εντάξει σε ένα επιχειρηματικό σχήμα – κονσόρτιουμ με τη συμμετοχή και άλλων γνωστών επιχειρηματιών του κλάδου των τροφίμων.

Το διαζύγιο Θεοδωρόπουλου - Ολάγιαν, ο Νίκας και το ακίνητο!

Το ενδιαφέρον του Θεοδωρόπουλου για την ΙΟΝ άρχισε να γίνεται γνωστό εδώ και δυο – τρεις εβδομάδες, χωρίς , όμως να υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες. Ήταν βέβαια γνωστή η προτίμηση του επιχειρηματία στην ιστορική , αυτή , βιομηχανία, δεδομένου ότι παρόμοια πρόταση είχε κάνει και πριν λίγα χρόνια, για να εισπράξει άρνηση.

Πάντως, η εταιρεία, μέσω του αρμοδίου τμήματος επικοινωνίας ανέφερε ότι οι πληροφορίες που αναφέρονται περί συζητήσεων και πρότασης εξαγοράς είναι ανυπόστατες και ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Μάλιστα, επιφυλάχθηκε να προχωρήσει και σε έκδοση επίσημης ανακοίνωσης με την οποία θα διαψεύδει τις πληροφορίες αυτές.