Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, όπου συμμετέχει ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου και μίλησαν από κοινού για το πώς είναι να μεγαλώνουν μαζί το πρώτο τους παιδί.

Αρχικά, η instagrammer είπε στον τηλεοπτικό αέρα του «Χαμογέλα και πάλι»:

«Πήγαμε στην Αίγυπτο με το μωρό μας, με τις ευλογίες του παιδιάτρου. Το μωρό μου γεννήθηκε κοινωνικό και… σουρτούκι! Δεν θέλω να αγχώνομαι προκαταβολικά για πράγματα που αφορούν το μωρό. Οι γονείς είμαστε αυτοί που αγχώνουμε τα παιδιά μας. Θεωρώ ότι μπορώ να συνεχίσω να έχω τη ζωή που είχα και πριν, ακόμα και τώρα που έχει έρθει το μωρό στη ζωή μας. Έχω επανέλθει στα κιλά που ήμουν πριν γεννήσω. Όνειρο και στόχος μου είναι να είμαι πολύ καλή μαμά για το μωρό μου, να κάνω ένα πολύ δυναμικό αγόρι που θα είμαι πολύ περήφανη είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε με τον Δημήτρη».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε με τη σειρά του: «Δεν θέλω ο μικρός μου να περάσει πράγματα που έχω περάσει εγώ και η Ιωάννα».

«Είναι 3 μηνών το παιδί. Έχουμε cool παιδίατρο γιατί είναι σωστό ένας γονέας να βρίσκει έναν γιατρό που να «ταιριάζουν», ούτως ώστε να βγαίνει σωστά όλο. Με τις ευλογίες του παιδιάτρου πήγαμε, μας είπε να προσέχουμε να είναι όλα καθαρά. Το μωρό θηλάζει αποκλειστικά οπότε δεν είχαμε θέματα με μπιμπερό, αποστειρώσεις, όλα κύλησαν ομαλά», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη είπε πως, «είμαι και εδώ και Θεσσαλονίκη. Τους πρώτους 2 μήνες έκατσα εδώ, δεν ήμουν σε θέση με την καισαρική να πηγαινοέρχομαι, ή να κάνω κάτι. Πηγαινοέρχομαι πλέον γιατί έχω στη Θεσσαλονίκη και την εταιρεία με τα ρούχα και χρειάζεται να βγάζουμε σχέδια, διορθώσεις. Κάθε 10 μέρες πηγαίνω πάνω κι κάθομαι περίπου ένα 4ήμερο, όσο μπορώ. Η βάση μας θα είναι εδώ Αθήνα γιατί είναι εδώ ο μπαμπάς μας, χωρίς την κολόνα του σπιτιού μας δε γίνεται!».

Για το μεγάλωμα του παιδιού της και τον τρόπο που διαχειρίζεται την μητρότητα σημείωσε πως, «θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να δημιουργούμε στη ζωή μας παραπάνω προβλήματα από αυτά που όντως έχουμε ρεαλιστικά. Δεν θέλω να προβληματίζονται και να προτρέχω όταν όλα είναι καλά. Το παίρνω όπως με πάει, παρακολουθώ και το μωρό να είναι χαρούμενο, να μην ζορίζεται. Νομίζω ότι οι γονείς μεταφέρουν στο παιδί το άγχος και το στρες που βιώνουν οι ίδιοι».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία;

«Οι ορμόνες μου σίγουρα, γίνεται ένα μικρό πάρτι. Θεωρώ ότι μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν. με βοηθάει και η δουλειά μου, που είναι και δική μου δουλειά και μπορώ να παίρνω το μωράκι μου μαζί, άλλες γυναίκες δεν έχουν την ευχέρεια να πάρουν το παιδάκι τους μαζί στο γραφείο τους. δεν έχω όμως κάποιον να μου τον κρατάει. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, τη δική μου την μαμά την έχω χάσει πρόσφατα και το μωρό είναι το κολλητάρι μου όλη μέρα. Δεν μπορώ πλέον να υπολογίσω τον χρόνο λόγω του μπέμπη μας», επεσήμανε η Ιωάννα Τούνη.

Πώς προλαβαίνει  τη δουλειά της;

«Σίγουρα πάνε κάποια πράγματα πίσω. Εγκυμοσύνης ρούχα εξειδικευμένα δεν κάναμε. Τα ρούχα μας ούτως ή άλλως είναι μέχρι L, XL οπότε μία χαρά καλύπτουν. Τώρα έχω επανέλθει σε σχέση με τα κιλά της εγκυμοσύνης, πήρα 15 κιλά, μου έχουν μείνει 4-5 να χάσω ελεγχόμενα. Με την εταιρεία, έχω πολύ κάλους συνεργάτες και η κολλητή μου με βοηθάει», τόνισε η influencer.

Θα ήθελε να κάνει τηλεόραση;

«Υπό πολλές συνθήκες και προϋποθέσεις, δεν είναι κάτι που το έχω ως αυτοσκοπό. Τώρα με το μωρό που έχω ακόμα λιγότερο χρόνο πρέπει να επιλέξω πώς θα ξοδέψω αυτόν τον χρόνο. Δεν νομίζω ότι θα ήταν απόλυτα αυτό που θα ήθελα. Εάν το έκανα θα προτιμούσα κάτι με τον Δημήτρη, travel εκπομπή κάτι τέτοιο. είναι δύσκολο το μωρό είναι πολύ μικρό. Νομίζω ότι έχω τρεις φόρμες «πλύνε – βάλε» και όλοι τύπου με ρωτάνε «εσύ δεν έχεις εταιρεία με ρούχα;» και λέω «αφήστε με ήσυχη»! το μαλλί είναι μόνιμα ένα κοτσάκι, αυτό που βάζω είναι ένα gloss αλλά ως εκεί. δεν είμαι τόσο Θεσσαλονικιά όσο φαίνομαι τώρα!Στόχος μου είναι να κάνω ένα πολύ δυναμικό αγόρι και να έχουμε μία κανονικότητα με το μωρό μας», κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε περισσότερα