Με αφορμή την ιστορία της προεδρικής φρουράς που συζητήθηκε στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκινήθηκε. Στην εκπομπή μάλιστα προβλήθηκε και μια φωτογραφία απ’ όταν ήταν εύζωνας το μοντέλο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκινήθηκε όταν τόνισε πως θα ήθελε να τον αξιώσει ο θεός να δει και τον γιο του στην προεδρική φρουρά.

«Θα ήθελα πραγματικά να με αξιώσει ο θεός να δω τον γιο μου εύζωνα», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και αυτό ήταν αρκετό για να βουρκώσει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σηκώθηκε, τον αγκάλιασε και του είπε: «Έφτασες τόσο γρήγορα στο σημείο που μιλάς για τον γιο κι έχεις κόμπο και δεν μπορείς να μιλήσεις;».

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η selfie στο κρεβάτι με τον 2,5 μηνών γιο τους

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαρτίου, η Ιωάννα Τούνη, αποκάλυψε πως ένιωσε μια αδιαθεσία με την υγεία της, ενώ έχει αγχωθεί και λίγο για τον μικρό της. Η Ιωάννα Τούνη είχε ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν κάποια γυναίκα να τους βοηθά με το μωρό, έτσι ο γιος τους φαίνεται πως τους ακολουθεί σε όλες τις δραστηριότητές και εντός αλλά και εκτός σπιτιού.

Η γνωστή influencer προσπαθεί να είναι όσο πιο προσεκτική μπορεί, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πλευρά του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους, αναλαμβάνοντας πολλές από τις δουλειές της αγαπημένης του.

Το πρωί της Τετάρτης 22/3 το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς του φίλους με μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν στο κρεβάτι ξαπλωμένοι με το αγγελούδι τους, ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Διαβάστε περισσότερα