«Μια ανάσα» πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής της και το νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου θα παλέψει σε μια δύσκολη μεσημεριανή «αρένα».

Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής της

Το τρέιλερ της ανανεωμένης εκπομπής είναι στον «αέρα» και η οικοδέσποινα, Ιωάννα Μαλέσκου, ανυπομονεί, όπως δηλώνει στο βίντεο, να…συναντηθεί και πάλι με το τηλεοπτικό της κοινό.

«Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά για μένα. Κάποιες στιγμές έπεσα, όμως σηκώθηκα γρήγορα. Έβαλα νέους στόχους, κέρδισα νέους φίλους, νέες συνήθειες. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πάλι μαζί! Τι άλλο; Όσα αγαπάμε», λέει η ίδια ενώ στο τρέιλερ εμφανίζεται και η σκυλίτσα της, η Μπαλού.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Ιωάννα Μαλέσκου για την νέα τηλεοπτική σεζόν:

Η φωτογραφία με μαγιό..πάνω στην οροφή αυτοκινήτου

Λίγο πριν την νέα τηλεοπτική σεζόν, πάντως, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπαθεί όσο μπορεί να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επιστρέψει δυναμικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η παρουσιάστρια ανάρτησε σε insta story μία νέα φωτογραφία, όπου ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας το μαγιό της, ενώ βρίσκεται πάνω στην… οροφή ενός αυτοκινήτου.

Φορώντας ένα φούξια ολόσωμο μαγιό, η Ιωάννα Μαλέσκου έστειλε το δικό της μήνυμα, που ίσως θα μπορούσε μάλιστα, να σχετίζεται με τα κακόβουλα σχόλια, που άκουσε τον τελευταίο καιρό σχετικά με την καριέρα της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: «Να ανεβείς στην κορυφή του κόσμου για να δεις τον κόσμο… όχι για να σε δει ο κόσμος».

Σε κάθε της ανάρτηση η Ιωάννα Μαλέσκου αφήνει τους ακόλουθούς της άφωνους με το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και από τις εντυπωσιακές επιλογές beachwear που κάνει.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το νέο τρέιλερ του «Love it»

Σε κάθε της ανάρτηση η Ιωάννα Μαλέσκου αφήνει τους ακόλουθούς της άφωνους με το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και από τις εντυπωσιακές επιλογές beachwear που κάνει.

Ιωάννα Μαλέσκου – Μάριο Χεζόνια: Από τις «πράσινες καρδιές» στο unfollow