Μεγάλος «ντόρος» είχε γίνει τους τελευταίους μήνες γύρω από τα ονόματα της Ιωάννας Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια.

Οι φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια και τον μπασκετμπολίστα να φλερτάρουν, ακόμη και να έχουν σχέση, όμως οι ίδιοι δεν είχαν επιβεβαιώσει τίποτα.

Μάλιστα, ο Κροάτης αθλητής της έστειλε μέχρι και λουλούδια, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά με follow στα social media…όχι από το δικό της προφίλ αλλά από το προφίλ του σκυλιού της.

Στις αρχές του καλοκαιριού, αρχές Ιουνίου, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων, για τον Μάριο Χεζόνια, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί».

Από την άλλη, ο γνωστός μπασκετμπολίστας, ενίσχυε τις φήμες περί σχέσης μεταξύ τους βάζοντας κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram μια πράσινη καρδιά.

Ιωάννα Μαλέσκου - Μάριο Χεζόνια: Από τις «πράσινες καρδιές» στο unfollow

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, ενίσχυε τις φήμες περί σχέσης μεταξύ τους όταν έβαλε κάτω από μια φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου, στο Instagram, μια πράσινη καρδιά.

Μαλέσκου – Χεζόνια: Από την πράσινη καρδιά στο unfollow

Και ενώ κανείς δεν ξέρει αν οι δυο τους υπήρξαν τελικά ζευγάρι, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε σήμερα unfollow τον Μάριο Χεζόνια.

Όχι όμως από το δικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο δεν τον ακολουθούσε ποτέ, αλλά από το προφίλ της σκυλίτσας της όπως αναφέραμε παραπάνω, Μπαλού. Ο μπασκετμπολίστας που είναι γνωστό πως στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν ακολουθεί κανέναν πήρε και αυτός στην συνέχεια την «εκδίκησή» του.

Ο Μάριο Χεζόνια, με την σειρά του, πήρε πίσω ό,τι likes της είχε κάνει.