Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία προχώρησε σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο πλατό του «the 2Night show» για την ζωή της στην Κρήτη ως δασκάλα, την απόφασή της μετέπειτα να ασχοληθεί με την παρουσίαση ενώ αποκάλυψε και την δύσκολη φάση της τον πρώτο καιρό που ήρθε στην Αθήνα.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ήταν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα»

«Είμαι γεμάτη από πολλές απόψεις και είμαι καλά. Έχω βρει τη σειρά μου και τους ρυθμούς μου. Και εγώ και η εκπομπή. Είμαι έτοιμη να έρθουν τα πιο ωραία» και συνέχισε:

«Θα ήταν ψέμα να πω ότι όλα ήταν από την αρχή στρωμένα με ροδοπέταλα, αλλά δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν έπραξες σωστά. Αλλά αυτό κρατάει όσο εσύ επιτρέπεις να σε ταλανίζει. Σε μένα κράτησε λίγους μήνες μέχρι να σταθεροποιηθεί η εκπομπή. Αλλά ναι, έχω κλάψει» δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και στην συνέχεια εξομολογήθηκε: «Η μεγαλύτερή μου προσδοκία, αγάπη και επιθυμία είναι να με αγαπούν οι γυναίκες. Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να δημιουργήσω ενδιαφέρον προβάλλοντας την εικόνα μου. Και εγώ κορίτσι της διπλανής πόρτας αισθάνομαι. Το πιο σημαντικό είναι του βγάζει ένας άνθρωπος, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, όταν σε γνωρίζει».

Ιωάννα Μαλέσκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Έχω σκληρύνει κι έχω αλλάξει

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι έχει αλλάξει και έχει γίνει πολύ πιο σκληρή πλέον λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισε.

«Έχω σκληρύνει πολύ αυτούς τους μήνες και έχω αλλάξει. Δεν έχω αφήσει τις δυσκολίες να με καταπιούν. Στη ζωή μας ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρισκόμαστε είναι το πώς διαχειριζόμαστε τις δύσκολες στιγμές. Οι επιλογές μας μας χαρακτηρίζουν και μας προσδίδουν χαρακτήρα» ανέφερε η ίδια και σημείωσε ότι «Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν τέλεια ή καλοπροαίρετα».

Η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στην σύγκριση που έκαναν αρκετοί μεταξύ της ίδιας και της Ελένης Μενεγάκη.

«Το πρώτο διάστημα που ήρθα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά πράγματα τα οποία ήταν αυθαίρετα και άδικα εκ των προτέρων δημιουργώντας μια εικόνα για μένα άνθρωποι που δεν με γνώριζαν. Γράφτηκαν πολλά από το πιο σημαντικό, από ποια είμαι, από ποια θυμίζω από τον τρόπο που επιθυμώ να αντικαταστήσω ή να διαδεχθώ ένα άλλο πρόσωπο. Αυτό από μόνο του ήταν ενοχλητικό. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι ως ένα πρόσωπο που δεν έχει προσωπικότητα και έρχεται για να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Αναφέρομαι στην Ελένη Μενεγάκη»