Η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου τη συγγραφέα Ματίνα Κυριάκου η οποία έχασε τον γιο της από καρκίνο.

Η Ματίνα Κυριάκου λοιπόν, έγραψε το βιβλίο «Αλέξανδρος, Να Θυμάσαι Θα Ξαναβγεί ο Ήλιος» και όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό στο πλατό. «Ειλικρινά, αναθεώρησα πολλά πράγματα για τη δική μου ζωή», εξέφρασε από τη μεριά της, η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Το πόσο έχω συγκινηθεί ξεφυλλίζοντας αυτό το βιβλίο, το πόσο έχω κλάψει σήμερα και πόσο έχω φορτιστεί συναισθηματικά δεν μπορώ να σας το πω», είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέροντας το εξής: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι χαίρομαι που μέσα από τον πόνο, μέσα από αγώνα και μέσα από τέτοιες διαδικασίες, πόσο δε μάλλον την απώλεια του παιδιού σου, να έχεις τη δύναμη να δώσεις αγάπη και ελπίδα σε πάρα πολλές οικογένειες».

«Θέλω να σας πω πολλά μπράβο μέσα από την καρδιά μου και θα προσπαθήσω να μην φορτιστώ συναισθηματικά περισσότερο από αυτό που πραγματικά τηλεοπτικά μπορώ να διαχειριστώ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=bWQcdkrLboM&t=3s

«Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

«Η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της αλλάζει τα μεσημέρια μας στον ΣΚΑΙ. O Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης με το Love it γίνονται η καθημερινή μας συνήθεια. Αποκλειστικές ειδήσεις, πρόσωπα που αγαπάμε και χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Προτάσεις για μόδα και ομορφιά. Συνεντεύξεις αλλά και συμβουλές από special editors. Η πιο αγαπημένη παρέα είναι στο Love it».