Σ’ ένα τεράστιο μολυσμένο πηγάδι έπεσαν πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας στην Ινδία προκειμένου να σώσουν μία γάτα, ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Στη ριψοκίνδυνη προσπάθειά τους να σώσουν το ζώο, βρήκαν και οι πέντε τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι άνδρες της οικογένειας Kale έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τρίτης αφού έπεσαν ο ένας μετά τον άλλο σ’ ένα πηγάδι στο χωριό Wadki της Μαχαράστρα της Ινδίας που χρησιμοποιούνταν ως λάκκος βιολογικών αποβλήτων.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γάτα είχε πέσει στο τεράστιο πηγάδι γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, ενώ οι άνδρες της οικογένειας αποφάσισαν να κατέβουν στο μολυσμένο πηγάδι προκειμένου να σώσουν το αιλουροειδές.

Ένα από τα μέλη της οικογένειας μπήκε πρώτα στο πηγάδι πριν ακολουθήσουν άλλα τέσσερα μα τελικά όλοι τους παγιδεύτηκαν, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Νεκροί είναι ο 65χρονος Manik Kale, ο 36χρονος γιος του Sandeep, ο 53χρονος Anil Kale, ο 28χρονος γιος του Anil και ο 36χρονος συγγενής τους Babasaheb Gaikwad.

Σε δήλωσή του, ο Dhananjay Jadhav, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας της Νεβάσα, υποστήριξε ότι «μια ομάδα διάσωσης ανέσυρε τα πέντε πτώματα στο εγκαταλελειμμένο πηγάδι όπου έπεσε μια γάτα».

Πάντως, αφού κατέβηκαν τα πέντε μέλη της οικογένειας Kale στον λάκκο, ένας έκτος άνδρας που επιχείρησε να σώσει τους άλλους, επέζησε ως εκ θαύματος.

«Το έκτο άτομο, που προσπάθησε να σώσει τους άλλους, μπήκε στο πηγάδι με ένα σχοινί δεμένο στη μέση του και επέζησε», πρόσθεσε η αστυνομία επισημαίνοντας ότι επειδή τραυματίστηκε, διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο».

Διαβάστε ακόμη: