search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ίλιον: Στην φυλακή ακόμη ένας ανήλικος για τον βιασμό του 15χρονου

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμα ανήλικος που κατηγορείται για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Ίλιον: Στην φυλακή ακόμη ένας ανήλικος για τον βιασμό του 15χρονου

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ενώπιον ανακριτικής αρχής ένας ακόμα ανήλικος που κατηγορείται για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους καθώς όταν εμφανίστηκε είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σήμερα ο κατηγορούμενος προσήλθε συνοδευόμενος από το συνήγορο του και τους γονείς του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί.

Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Στη φυλακή έξι ανήλικοι

Υπενθυμίζεται ότι έξι από τους οκτώ ανήλικους που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν προφυλακιστεί. Ο έβδομος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικους όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Ο όγδοος είναι ένας 17χρονος Αλβανός, ο οποίος αναζητούταν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του 17χρονου στις 22 Δεκεμβρίου δήλωσε πως ο πελάτης του βρίσκεται εντός Ελλάδας και ανά πάσα στιγμή θα εμφανιστεί στην Αστυνομία.

Ο 17χρονος αναμένεται να κληθεί άμεσα από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και κλείνει τον κύκλο των ατόμων που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Διαβάστε ακόμη: