Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών αναφορικά με την φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή άλλων δύο μαθητών που τους υπέδειξε το κακοποιημένο αγόρι. Ο ένας εμφανίστηκε μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας και ο άλλος αναζητείται αλλά εκτιμάται ότι έχει  διαφύγει στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται.

Ίλιον: Το προφίλ του 17χρονου «νταή»

Πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή που, σύμφωνα με το MEGA ανεβάζει συχνά, επιθετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας ανήλικος που θέλει να παρουσιάζεται σκληρός και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι από τους πρωτεργάτες της φρικιαστικής ιδέας να φτιαχτεί ένα βίντεο κλιπ σε ρυθμό τραπ με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης, μεταξύ αυτών και για τέσσερα ανήλικα κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τις οποίες το θύμα τοποθετεί μπροστά στη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τους συνομήλικους του.

Ίλιον: Ο διάλογος-σοκ τον παιδοψυχολόγο με τον 15χρονο

Τους τελευταίους μήνες, σχεδόν κάθε απόγευμα, η γειτονιά έβλεπε την ομάδα των μαθητών να μπαίνει στο ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον και να διασκεδάζει. Η δυνατή μουσική που έβαζαν όμως επισκίαζε τα όσα φέρεται να συνέβαιναν μέσα στο σπίτι των βασανιστηρίων.

  • Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;
  • 15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.
  • Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;
  • 15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο.

 

  • 15χρονος: «Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε»
  • Παιδοψυχολόγος: Και πώς σταματούσε;
  • 15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Ο 15χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις Αρχές τις αποτρόπαιες πράξεις που έχει υποστεί στο πρόχειρο σαλόνι που είχαν φτιάξει οι θύτες του στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

Διαβάστε ακόμη: