Έκδηλη ήταν η οργή των συγγενών της 11χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της, κατά τη μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ενώπιον του εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα συγγενείς του κοριτσιού, μόλις εντόπισαν το αστυνομικό όχημα που μετέφερε τον καθ’ομολογιαν δολοφονο του κοριτσιού το πλησίασαν και προσπάθησαν να τον προπυλακίσουν.

Τελικά, η μεταγωγή του 37χρονου δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ελήφθη απόφαση να μην σταματήσει το περιπολικό για λόγους ασφαλείας.

Αυξημένη αστυνόμευση

Από νωρίς στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση, καθώς έχουν συγκεντρωθεί  συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με φωτογραφίες της στα χέρια, περιμένοντας τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

«Εύχομαι στον Θεό εκεί πέρα που θα πάει να πληρώσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι εγώ παιδιά έχω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτής της μάνας με τον πόνο που βιώνει» δήλωσε εξοργισμένη συγγενής της 11χρονης.

«10 χρονών είναι η κόρη του, αυτό δεν τα σκέφτηκε. Η γυναίκα του είναι έτοιμη να γεννήσει» είπαν άλλοι συγγενείς ζητώντας «μια ποινή που να μην βγει ποτέ από τη φυλακή».

 

Διαβάστε ακόμη