Το φως της δημοσιότητας είδε η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, η οποία έχει συνταχθεί πριν από τέσσερα χρόνια στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», ο Γιώργος Τράγκας κληροδοτεί το 42% από την περιουσία του στον γιο του, Γιάννη Τράγκα, το 35% στην τελευταία του σύζυγο, Μαρία Καρρά, και το 23% στον γιο του, Φρέντι.

Όπως αναφέρει η εκπομπή, στη διαθήκη γίνεται λόγος και για μετρητά ύψους 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία επίσης μοιράζονται στους τρεις αναλογικά.

Η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα άλλαξε άρδην τα δεδομένα στον ενδοοικογενειακό «πόλεμο» των Τράγκα, αφού ορίζει ρητά τι έχει λαμβάνειν ο κάθε δικαιούχος από την περιουσία με τα ακίνητα και μετρητά.

Παράλληλα, σε σημείο της 15σέλιδης διαθήκης, ο Γιώργος Τράγκας υπογραμμίζει ότι δεν θέλει να υπολογιστούν σε αυτή περιουσιακά στοιχεία που είχε δωρίσει εν ζωή στον γιο του Γιάννη και την τρίτη σύζυγό του, στα οποία δικαιωματικά ο Φρέντι θα μπορούσε να διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο.

Αυτή είναι η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα - Τι αφήνει στα παιδιά του και την σύζυγό του

Μάλιστα, ο εκλιπών επέλεξε να δωρίσει κάποια από τα μετρητά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς.

Στην Εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία 30.000 ευρώ, ενώ 50.000 ευρώ δίνονται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό.

Τέλος, σύμφωνα με το «Happy Day», ο Γιώργος Τράγκας δεν ξέχασε κάποιους πολύ δικούς του ανθρώπους που ήταν δίπλα του επί δεκαετίες, όπως τον αστυνομικό που είχε επιφορτιστεί με τη φύλαξή του, ενώ ένα χρηματικό ποσό άφησε και στη γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι του για πολλά χρόνια.