VS Celebrates Gifting ονομάζεται η νέα καμπάνια της Victoria’s Secret, που φέρνει τα Χριστούγεννα και το sexiness τους λίγο πιο κοντά. Το πρώτο πρόσωπο που ανακοίνωσαν οι άνθρωποί της με υπερηφάνεια ήταν η Μαράια Κάρεϊ. Η Μαράια είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο, αφού είναι γνωστή ως Βασίλισσα των Χριστουγέννων χάρη στο τραγούδι «All I Want for Christmas is You», που συναγωνίζεται σε «λιώσιμο» το «Last Christmas». Την ιδιότητά της ως Χριστουγεννοκόριτσο η Μαράια την εκμεταλλεύεται δεόντως και δεν αρκείται στο να εισπράττει δικαιώματα. Για παράδειγμα, φέτος κυκλοφόρησε και σχετικό ημερολόγιο, το #MariahSZN. Στην καμπάνια της Victoria’s Secret η τραγουδίστρια φορά τα εορταστικά εσώρουχα της εταιρείας, κόκκινα σατέν, κορσέδες, δαντελωτά σουτιέν, slip dresses.

Στην καμπάνια συμμετέχει επίσης η Χέιλι Μπίμπερ. Η αποκάλυψη της συνεργασίας έγινε στο instagram, όπου το μοντέλο φοράει ένα σετ έξτρα σέξι κόκκινα εσώρουχα. Τα κουτσομπολιά λένε ότι με αυτές τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες η Χέιλι Μπίμπερ έβαλε τέλος στις φήμες ότι είναι έγκυος. Πλάκα η κοιλίτσα της!

Άλλα μοντέλα που παίρνουν μέρος στη VS Celebrates Gifting είναι οι Imaan Hammam, Candice Huffine, Paloma Elsesser και Taylor Hill. Το καστ είναι ομολογουμένως συμπεριληπτικό και θυμίζει ελάχιστα τα αψεγάδιαστα «Αγγελάκια» του παρελθόντος. Στα τέλη του 2021 η Victoria’s Secret επιχείρησε ένα επαναλανσάρισμα του brand υπό την πίεση της ευαισθητοποιημένης Gen Z, την κατακραυγή των σόου  για σεξισμό και τη διάχυτη τάση για body positivity. Με το πρότζεκτ VS Collective, άφησε εκτός τα τοπ μοντέλα και ξεκίνησε συνεργασία με γυναίκες από διαφορετικά περιβάλλοντα και βιότοπους, που είναι διάσημες και επιδραστικές όχι για τις τέλειες αναλογίες του σώματός τους, αλλά για τη δράση και τα επιτεύγματά τους.
 

Τον Αύγουστο του 2023 όμως, άλλαξε και πάλι προσανατολισμό με μια καμπάνια όπου πρωταγωνιστούσαν όλα τα iconic Αγγελάκια, από τη Ζιζέλ μέχρι την Αντριάνα Λίμα. Στη χορεία τους προστέθηκε και νέο αίμα, όπως η Παλόμα Ελσέσερ και η Χέιλι Μπίμπερ. Οπότε μάλλον επέρχεται η ισορροπία και η εναρμόνιση με το συμπεριληπτικό κλίμα των καιρών.