Η Τζάνετ Τζάκσον θα παρουσιάσει λεπτομέρειες από την επερχόμενη περιοδεία της «Together Again» σε νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Janet Jackson: Family First».

Συνέχεια του περσινού με τίτλο «Janet Jackson», το νέο ντοκιμαντέρ θα αποκαλύπτει επίσης τις προσπάθειές της να επανενώσει το οικογενειακό συγκρότημα με τον αδερφό της, Ράντι για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή είναι σε εξέλιξη και θα καλύψει την πρώτη της περιοδεία μετά από τέσσερα χρόνια, την οποία ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η περιοδεία της τραγουδίστριας με 33 συναυλιές στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου στο Χόλιγουντ της Φλόριντα και θα ολοκληρωθεί στο Σιατλ, στο Climate Pledge Arena στις 21 Ιουνίου.

Με την περιοδεία που είναι επικεντρωμένη στα άλμπουμ «The Velvet Rope» του 1997 και «Janet» του 1993 η Τζάνετ Τζάκσον γιορτάζει 50 χρόνια καριέρας και τις τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

«Με συγκίνησε η αγάπη και η υποστήριξη από τους υπέροχους θαυμαστές μου που απόλαυσαν το ντοκιμαντέρ πέρυσι» είπε η Τζάκσον σε δήλωσή της. «Είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω να μοιράζομαι την ιστορία μου και καλωσορίζω τους θαυμαστές μου στη ζωή μου και στην περιοδεία “Together Again”. Σας ευχαριστώ για την ατελείωτη υποστήριξή σας και ελπίζω να απολαύσετε το επόμενο κεφάλαιο» ανέφερε η Τζάνετ Τζάκσον, τραγουδίστρια και ηθοποιός, η μικρότερη από τα εννέα αδέρφια της οικογένειας Τζάκσον.

Η Τζάνετ Τζάκσον αξιοποίησε την επιτυχία της οικογένειάς της και έχτισε ανεξάρτητη καριέρα με ηχογραφήσεις άλμπουμ και εμφανίσεις στην τηλεόραση και σε ταινίες. Μετά από το πρώτο της άλμπουμ το 1982 και το επόμενο το 1984, η Τζάκσον πήρε τον έλεγχο της καριέρας της και ανάπτυξε τον δικό της ήχο και το δικό της επιδραστικό στυλ.