Το νέο ντοκιμαντέρ «Money Shot: The Pornhub Story», θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου και περιλαμβάνει συνεντεύξεις από ηθοποιούς, ακτιβιστές και πρώην υπαλλήλους, που δίνουν τη δική τους οπτική στις επιτυχίες και τα σκάνδαλα του πορνογραφικού site.

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών θα προβάλλει το τρόπο που το πιο διάσημο πορνογραφικό site, άλλαξε τη βιομηχανία του σεξ, του τρόπου που βλέπουν οι χρήστες πορνογραφικό υλικό και πώς γίνεται η διανομή του περιεχομένου.

«Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό την ώρα που η εταιρεία κέρδισε δισεκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, όμως ενεπλάκη σε σκάνδαλο για trafficking και διανομή μη συναινετικού υλικού.

»Καθώς οι οργανισμοί για την καταπολέμηση του trafficking ζητούν δικαίωση για τα θύματα, μπορεί ο διαδικτυακός κολοσσός της βιομηχανίας του σεξ να τα προστατεύσει από εκείνους, που κερδίσουν ή είναι αυτό ένα νέο κύμα λογοκρισίας για τους ενήλικες της βιομηχανίας πορνό που συναινούν στο πορνογραφικό υλικό;» διερωτάται το ντοκιμαντέρ.

Η σκηνοθέτρια και παραγωγός Suzanne Hillinger είπε πως «το ντοκιμαντέρ αυτό του Netflix απαιτεί από εμάς να αντιμετωπίσουμε τι σημαίνει σεξουαλικότητα και συναίνεση όταν οι πλατφόρμες διαδικτύου δισεκατομμυρίων δολαρίων ευδοκιμούν σε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες.

»Ποιος έχει και ποιος πρέπει να έχει τη δύναμη σε αυτά τα περιβάλλοντα; Ελπίζουμε αυτή η ταινία να δημιουργήσει σημαντικές συζητήσεις για το σεξ και τη συναίνεση, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο ευρύτερο κοινό».

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ είναι της Jigsaw Productions, με τη Nicki Carrico να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή. Η Stacey Offman και ο Richard Perello λειτουργούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Διαβάστε ακόμη: