Η Tesla παρουσίασε τον τελευταίο της φορτιστή οικιακών ηλεκτρικών οχημάτων, τον CyberVault, ο οποίος φαίνεται ότι θα συμπληρώσει εύκολα το νέο Cybertruck, αλλά το πότε θα μπορέσετε πραγματικά να το αγοράσετε είναι ένα ανοιχτό ερώτημα, τουλάχιστον εκτός Κίνας.

«Ο σωρός φόρτισης Tesla CyberVault είναι ειδικά σχεδιασμένος για την κινεζική αγορά», δήλωσε η Tesla Asia.

«Ζυγίζει 13 κιλά και υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα Cybertruck. Το προϊόν είναι ενσωματωμένο με ένα προστατευτικό εξωτερικό κουτί και εξοπλισμό φόρτισης για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών για ασφάλεια, οικονομία, ομορφιά και ανθεκτικότητα.»

Σύμφωνα με την Electrek, αυτό ξεπερνά μόνο την ίδια τη μονάδα φόρτισης, αλλά και την υπηρεσία εγκατάστασης.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ο σωρός φόρτισης Tesla CyberVault, καλώδια σε ακτίνα 30 μέτρων και απαιτούμενη κατασκευή θεμελίωσης, επιθεώρηση και εντοπισμός σφαλμάτων φορτιστή, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων μετάδοσης ισχύος και εγγύηση έως και 12 μήνες για την εγκατάσταση.

Το νέο Tesla CyberVault πωλείται για περίπου 800 $, κάτι που είναι πολύ καλό, καθώς μπορεί να κοστίσει περισσότερα από 1.000 $ για μια αντίστοιχη εγκατάσταση εδώ στις ΗΠΑ.

Πόσο σύντομα θα πάει το CyberVault στη Βόρεια Αμερική

Το πότε ακριβώς θα φτάσει το CyberVault στις ΗΠΑ και τον Καναδά μένει να φανεί.

Δεν είναι ακριβώς μυστικό ότι η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη περνούν κάτι σαν πληθωριστικό χτύπημα, αν όχι κρίση, οπότε η κατασκευή του CyberVault σε αυτές τις αγορές, ή ακόμα και η πώληση τους εκεί, μπορεί να κάνει το κόστος απαγορευτικό.

Η Κίνα είναι επίσης μια ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά για ηλεκτρικά οχήματα, επομένως είναι λογικό για την Tesla να προσπαθήσει να πάρει όσο μεγαλύτερο μέρος αυτού του μεριδίου αγοράς μπορεί προτού οι ανταγωνιστές μπορέσουν να δημιουργήσουν τη βάση εγκατάστασης EV.

Διαβάστε περισσότερα