Αναστάτωση στην Κρήτη μετά την καταγγελία που έκανε 19χρονη φοιτήτρια ότι έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό τράπερ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γνωστός τράπερ οδήγησε την κοπέλα σε δωμάτιο με δύο φίλους του.

Εκεί, δύο από τους τρεις, την κακοποίησαν και όπως αναφέρει η νεαρή, την άφησαν σε άθλια κατάσταση. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς πως εκείνο το βράδυ είχε μεθύσει και δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Στο μεταξύ, μέχρι το λιμάνι του Ηρακλείου έφθασαν οι έρευνες της Ασφάλειας Ρεθύμνου για την υπόθεση που διερευνάται.

Με βάση τη σχετική δικογραφία που έχει σχηματιστεί, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία άτομα, ένας Αλβανός και δύο άνδρες ελληνικής υπηκοότητας, σύμφωνα με το cretalive.

Ένας μάλιστα εξ αυτών φέρεται να είναι ο γνωστός Έλληνας τράπερ που βρέθηκε στο νησί για συναυλία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός ύποπτος επιχείρησε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές την ώρα που βρισκόταν στον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο.

Κρήτη: Πώς γνώρισε τους τρεις νεαρούς η κοπέλα

Η 19χρονη φοιτήτρια φέρεται να γνώρισε τον έναν εκ των δύο Ελλήνων (όχι τον τράπερ) σε μπαρ του Ρεθύμνου. Αφού διασκέδασαν μαζί, βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο με άλλα άτομα, όπως αναφέρεται.

Εκεί, όπως καταγγέλλεται, ο Αλβανός και ο τράπερ εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την κοπέλα που φέρεται να μην ήταν σε θέση, πιθανότατα λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει, να αντιδράσει και να προστατεύσει τον εαυτό της. Την βίασαν με την κοπέλα να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Ο δεύτερος Έλληνας, σύμφωνα με την καταγγελία, εκτελούσε χρέη «συνεργού».

Διαβάστε ακόμη: