Μου λένε ότι μια συνάντηση με πολύ σοβαρό πολιτικοοικονομικό και επιχειρηματικό περιεχόμενο, πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην πολυτελή οικία επωνύμου και διαπλεκόμενου μεγαλοεπιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια!

Το δείπνο αποτελούσε μια ομήγυρις τεσσάρων πασίγνωστων δημοσίων προσώπων, μετά των συζύγων τους, με αφορμή τις τελευταίες τραπεζικές και επιχειρηματικές εξελίξεις, σε όλο το φάσμα της δραστηριότητας, από τις κατασκευές και τις παραχωρήσεις μέχρι την ενέργεια και τα τραπεζικά placements, σε συνδυασμό με την κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ο οικοδεσπότης, χαμηλών τόνων αλλά πάντα μέσα σε όλα, υπέρ προβεβλημένος μεγαλοεπιχειρηματίας εκ των κυρίαρχων στην πιάτσα, είχε προσκαλέσει έναν νέο, επώνυμο και ανερχόμενο υπουργό, που φέρεται να βρίσκεται στη δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων εντός της ΝΔ μετά τον Ν. Δένδια σύμφωνα με πρόσφατο γκάλοπ, έναν διαχρονικό – ιστορικό τραπεζίτη που κυριάρχησε επί δεκαετίες στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά και έναν ακόμη πρώην τραπεζίτη και νυν fund manager αλλά και μόνιμο μέλος – σχεδόν κατ’ επάγγελμα- ΔΣ μεγάλων επιχειρήσεων!

Η συζήτηση περιεστράφη στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως στα επιχειρηματικά δρώμενα, τον κλάδο των κατασκευών, τις εκκρεμείς παραχωρήσεις, τις αναθέσεις και τις επιδοτήσεις του δημοσίου, αλλά και τα placements των τραπεζών που πραγματοποιήθηκαν αλλά και εκείνων που βρίσκονται σε εξέλιξη!

Διαβάστε ακόμη: