Η ηθοποιό Sydney Sweeney φόρεσε ένα έργο τέχνης στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Immaculate» στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα ένα γλυπτό από τον οίκο Balmain, φτιαγμένο από υφασμάτινα λευκά λουλούδια και ένα ζευγάρι χέρια τυλιγμένα γύρω από τη μέση της.

Η 25χρονη τηλεοπτική σταρ της σειράς «Euphoria» έχει τον κεντρικό ρόλο στη νέα ταινία τρόμου «Immaculate», που θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Το «Immaculate» είναι μια ταινία τρόμου στην οποία η Sweeney υποδύεται μια Αμερικανίδα καλόγρια ονόματι «Cecilia», η οποία μπαίνει σε ένα μοναστήρι στην ιταλική ύπαιθρο, όπου τα πράγματα γίνονται γρήγορα ανατριχιαστικά. Σε συνέντευξή της στο «Deadline» πέρυσι, η Sweeney δήλωσε ότι είναι «ανισόρροπη» στην ταινία, «κάτι που είναι πάντα διασκεδαστικό».

Περισσότερο από «μια χαζή ξανθιά με μεγάλα στήθη

Στο παρελθόν, η Sydney Sweeney δήλωσε περίφημα ότι η μεγαλύτερη παρανόηση που έχουν οι άνθρωποι γι’ αυτήν είναι ότι είναι απλώς «μια χαζή ξανθιά με μεγάλα στήθη». Στην πραγματικότητα, από μικρή είχε πρόβλημα με το μέγεθος του στήθους της. Μάλιστα, κάποια στιγμή, όταν πήγαινε στο Λύκειο, σκέφτηκε τη χειρουργική επέμβαση μείωσης.

Μιλώντας στο Glamour, είπε: «Συνήθιζα να ένιωθα άβολα για το πόσο μεγάλα ήταν τα στήθη μου και έλεγα ότι όταν έκλεινα τα 18, επρόκειτο να κάνω επέμβαση για το στήθος για να τα μικρύνω. «Η μαμά μου μου είπε: “Μην το κάνεις. Θα το μετανιώσεις στο κολέγιο” και είμαι πολύ χαρούμενη που δεν το έκανα. Μου αρέσουν. Είναι οι καλύτεροί μου φίλοι»

Διαβάστε ακόμη: