Το Σταντ Ζαν-Μπουέν στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού μετατράπηκε το βράδυ της Τετάρτης, σε ένα pop-up χωριό για το Balmain Festival, όπου η μόδα ενώθηκε με τη μουσική. Απόλυτη πρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά, η Cher.

Το σόου ξεκίνησε με την σταρ να εμφανίζεται σε μια οθόνη, λέγοντας: «Όλοι μας ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Κάποιοι από εμάς έχουν απλώς περισσότερη φαντασία από άλλους».

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. 

Στο τέλος του σόου του οίκου Balmain, η ντίβα εξέπληξε του πάντες, βγαίνοντας στη σκηνή υπό τους ήχους του Strong Enough.

Οι θεατές του σόου ενθουσιάστηκαν, βλέποντας την Cher να περπατά με ολόσωμη φόρμα με έντονες βάτες.

Σταρ και σχεδιαστής αγκαλιάστηκαν και δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού, καθώς έκαναν τη δική τους πασαρέλα.

«Η Cher υπήρξε μια τολμηρή, αληθινή πρωτοπόρα για πάνω από έξι δεκαετίες, χωρίς να επιβραδύνει ποτέ, πάντα μας συμπαρέσυρε, καθώς προχωρά με θάρρος προς τα εμπρός» είπε ο Rousteing.

Ο Olivier Rousteing παρουσίασε ένα μοναδικό σόου, ξετυλίγοντας, για ακόμη μία φορά, το όραμά του για μια πιο βιώσιμη μόδα. Οι εμφανίσεις συνδύασαν το ready-to-wear με την υψηλή ραπτική, ενώ ήταν σαφείς οι επιρροές από την Αφρική.

Το σόου αποτέλεσε μια συναισθηματική και πολιτιστική εξερεύνηση για τον ίδιο τον Rousteing, ο οποίος έχει μιλήσει για την υιοθεσία και πρόσφατα αποκάλυψε ότι οι βιολογικοί του γονείς ήταν από Κέρας της Αφρικής.

«Όλοι είδαμε την κλιματική αλλαγή αυτό το καλοκαίρι. Όλοι είδαμε φωτιές σε όλο τον κόσμο. Και επιστρέφοντας με μια παράσταση τον Σεπτέμβριο, σκεπτόμενοι αν το παντελόνι μας θα είναι ψηλόμεσο ή χαμηλόμεσο — μου φαίνεται κάπως μάταιο», είπε ο Olivier Rousteing πριν από το σόου του οίκου Balmain.

Όπως τόνισε, η συλλογή δεν είναι εξ’ ολοκλήρου βιώσιμη, ωστόσο, χρησιμοποίησε υλικά, όπως το φλοιό καστανιάς για τη δημιουργία ενός μπούστου, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: