Αν υπάρχει μια γυναίκα καλλιτέχνιδα που να εξυπηρετεί ως μεγαλύτερο gay icon, ακόμα και από την Madonna, αυτή είναι η Cher. Ο θρύλος της μουσικής έχει ένα τεράστιο fanbase παγκοσμίως. Η LGBTQ+ κοινότητα όμως, την γιορτάζει ακόμα περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο. Και αυτό, γιατί η καλλιτέχνιδα, βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό της κοινότητας. Ενώ στήριζε από πάντα την ισότητα στα δικαιώματα της, πολύ πριν γίνει καν νομιμοποιηθεί ο γάμος στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Είναι απόλυτα λογικό, λοιπόν, ότι ο οίκος Versace επέλεξε να συνεργαστεί μαζί της, για τη δημιουργία μιας συλλογής με αφορμή τον μήνα του Pride. Το αποτέλεσμα αυτού του “match made in heaven”; Η Chersace συλλογή.

Cher και ο οίκος Versace ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν τον «Μήνα Υπερηφάνειας».

Το μουσικό είδωλο και η Ντονατέλα Βερσάτσε, σχεδιάστρια μόδας και διευθύνουσα σύμβουλος του ιταλικού οίκου μόδας, συνεργάζονται αυτόν τον μήνα για την περιορισμένης έκδοσης capsule συλλογή «Chersace».

Η συλλογή «Chersace» περιλαμβάνει t-shirts, κάλτσες και καπέλο του μπέιζμπολ που φέρει το εμβληματικό μοτίβο της Μέδουσας του Versace και το λογότυπο του οίκου που επανασχεδιάστηκε για να αναγράφει «Chersace». Το καπέλο του μπέιζμπολ της συλλογής φέρει επίσης τις υπογραφές της σχεδιάστριας και της τραγουδίστριας.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν προς όφελος της Gender Spectrum, της φιλανθρωπικής οργάνωσης που εργάζεται με παιδιά και νέους της LGBTQ κοινότητας.

«Η Donatella και εγώ είμαστε πολύ καλές φίλες, μια ζωή. Μας φάνηκε απολύτως σωστό, λοιπόν, η πρώτη μας συνεργασία να είναι για το Pride και να γιορτάσουμε την κοινότητα που σημαίνει τόσα πολλά για εμάς», δήλωσε σχετικά η Cher. Συνέχισε λέγοντας: «Θέλαμε να κάνουμε μια διασκεδαστική συλλογή στηρίζοντας έναν καλό σκοπό και ελπίζουμε να σας αρέσει».

Με τη σειρά του ο οίκος Versace, μέσω ενός statement, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία του με την Cher. «Ήταν πάντα όνειρό μας να συνεργαστούμε με την Cher και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να στηρίξουμε έναν τόσο φανταστικό φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει τόσο θετικό αντίκτυπο, ειδικά στη νεολαία».