Μετά από Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και επιτυχημένη τραγουδίστρια, η Κάρλα Μπρούνι επέστρεψε στο μεγαλύτερο πάθος της.

Αν και στο παρελθόν ήταν μούσα του Yves Saint Laurent, σήμερα έγινε το νέο πρόσωπο του οίκου Balmain, ποζάροντας για τη διαφημιστική καμπάνια της κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Σε ηλικία 54 ετών, το μοντέλο αποδείχθηκε ότι δεν φοβάται καθόλου το βάρος της ηλικία της: συνεχίζει να είναι μία από τις πιο όμορφες και αισθησιακές γυναίκες στον χώρο της μόδας.

Σε ανάρτησή της λοιπόν στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κάρλα Μπρούνι περήφανη μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από την διαφημιστική καμπάνια, ευχαριστώντας τον Olivier Rousteing, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου που την συμπεριέλαβε.

Στην πρώτη φωτογραφία, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φορά ένα μαύρο τουίντ μίνι φόρεμα , με στράπλες λαιμόκοψη και τολμηρά κοψίματα στους γοφούς. Στη δεύτερη φωτογραφία, προτίμησε να επιδείξει τον αφαλό της με ένα κοστούμι με ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι, crop top και λευκή ζακέτα. Ο οίκος Balmain λάτρεψε τόσο πολύ το τελικό αποτέλεσμα που την αποκάλεσε «icon» σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτησή της.

Μία εβδομάδα πριν, η Κάρλα Μπρούνι είχε μοιραστεί «ένα μυστικό έργο» με τον οίκο Balmain στο Instagram, με ένα βίντεο που την δείχνει να χορεύει φορώντας διάφορα κομμάτια του σχεδιαστή.

Λάτρης της υψηλής ραπτικής η Κάρλα Μπρούνι

Υπενθυμίζεται ότι στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε εμφανιστεί στην πασαρέλα του οίκου Balmain, φορώντας ένα κεντημένο μίνι φόρεμα με πέρλες. Η πρώην Πρώτη Κυρία είναι λάτρης της μόδας και τακτική σε επιδείξεις, παρακολουθώντας τόσο τα σόου του οίκου YSL όσο και του Thierry Mugler. Ήταν μάλιστα μία από τις πρώτες που απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο σχεδιαστή μετά το θάνατό του στα τέλη Ιανουαρίου.