Η εμβληματική τσάντα Galleria του οίκου Prada κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007 και πήρε το όνομά της από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ποτέ ο ιδρυτής του -και παππούς της Miuccia- στην Galleria Vittorio Emanuele στο Μιλάνο. Πλέον, θεωρείται fashion επένδυση και αντιπροσωπευτικό δείγμα της δημιουργικότητας και της τεχνοτροπίας που χαρακτηρίζει το ιταλικό brand.

Τα οχτώ νέα σχέδια της iconic handbag συνδυάζουν το χρώμα με το γεωμετρικά σχέδια και εντυπωσίασαν τις φανατικές fashion lovers, καθώς «παντρεύουν» την κλασική κομψότητα με τη σύγχρονη διάθεση και το fun στοιχείο.

Πρόσωπο της καμπάνιας για τη νέα συλλογή είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός πάντα εντυπωσιάζει με τις ιδιαίτερες, κομψές και σέξι εμφανίσεις της, έχει το δικό της, ξεχωριστό στιλ και σίγουρα ανήκει στις πιο στιλάτες σταρ του Χόλιγουντ.

Η Miuccia Prada, λοιπόν, βρήκε στο πρόσωπο της Σκάρλετ Γιόχανσον την ιδανική μούσα, λόγω της ικανότητάς της να μεταμορφώνεται σε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα και να μαγνητίζει με το υποκριτικό ταλέντο και την πηγαία λάμψη της.

Η νέα καμπάνια του οίκου Prada με πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Γιόχανσον:

Η ολοκαίνουργια καμπάνια την iconic Prada Galleria bag έχει τίτλο «The Glass Age» και είναι εμπνευσμένη από το art pop κίνημα των ‘60s. Γεμάτη χρώμα, γουορχολική αισθητική και σουρεαλιστικά vibes, θέλει τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ως άλλη «Αλίκη», να περπατά σε μια «Χώρα των Θαυμάτων», όπου πρωταγωνιστεί το στιλ και η timeless φιλοσοφία της Ιταλίδας σχεδιάστριας.

Με ‘60s μακιγιάζ και hairstyles, η Σκάρλετ Γιόχανσον φορά εκπληκτικά looks δια χειρός Prada και κρατά τα νέα σχέδια της Galleria bag. Κατά τη διάρκεια του βίντεο της καμπάνιας, την οποία επιμελήθηκε ο εικαστικός Alex Da Corte, η ηθοποιός απαριθμεί τα χρώματα του έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα