Ο ιταλικός οίκος Prada μόλις άνοιξε ένα πολύ chic pop-up café στα Harrods, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό έως το τέλος της χρονιάς. Το εξαιρετικό interior design είναι εμπνευσμένο από τις πιο εμβληματικές μπουτίκ του brand στον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η πρώτη μπουτίκ στην ιστορία του, στην Galleria Vittorio Emanuele του Μιλάνου, που άνοιξε τις πόρτες της το 1913.

Η σοφιστικέ διακόσμηση υμνεί την απόχρωση της μέντας, χαρακτηριστική στις συλλογές του ιταλικού brand, που δένει άψογα με το ασπρόμαυρο πάτωμα σκακιέρα, το οποίο, όπως αναφέρουν τα Harrods στο επίσημο site τους, παραπέμπουν στα μονοχρωματικά σχέδια της ταλαντούχας Miuccia Prada.

Οι βελουτέ πολυθρόνες και καναπέδες σε μια ελαφρώς διαφορετική παστέλ πράσινη απόχρωση συνδυάζονται με τα σικάτα μαύρα τραπέζια, ενώ statement φωτιστικά προσθέτουν το απαραίτητο wow factor. Τα ανάγλυφα λουλούδια στους τοίχους χαρίζουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στον χώρο, αλλά και μια αισιόδοξη νότα.

Το tableware είναι προσωπικά επιλεγμένο από το design team του οίκου Prada. Το κάθε κομμάτι μοιάζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου, προφυλάσσοντας την τόσο καλόγουστη αρμονία του. Ανάμεσα στα highlights που ξεχωρίζουν στο art de la table είναι τα pale-blue πιάτα ιαπωνικής πορσελάνης και κρυστάλλινα ποτήρια που φέρουν το μοτίβο του brand.

Και όσον αφορά στον μενού; Εδώ απολαμβάνει κανείς μια μοντέρνα ματιά της ιταλικής γαστρονομίας. Ξεκινώντας από το πρωινό, το εσπρέσο σας θα συνοδεύσει το λαχταριστό fagottino, μια φουρνιστή λιχουδιά, γεμιστή με μαύρη σοκολάτα, κρέμα φυστικού ή μαρμελάδα, γιαούρτι με granola, αβγά φλωρεντίν και χαβιάρι. Το μεσημέρι, το cafe προτείνει burrata και cannelloni με ρικότα, σπανάκι και μαύρη τρούφα.

Φυσικά, θα βρείτε και εξαιρετικές επιλογές σε finger food, όπως μίνι ιταλικά σάντουιτς και πίτσα, αλλά και λαχταριστά κέικ και γλυκά on the go.

Διαβάστε περισσότερα