Η Ρις Γουίδερσπουν μπαίνει στο metaverse – αλλά δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη.

Την περασμένη εβδομάδα, η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός ανακοίνωσε ότι η «Hello Sunshine», η εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών που έχει ιδρύσει εισήλθε στην ψηφιακή σφαίρα των NFTs, συνεργαζόμενη με την κολεκτίβα NFT World of Women (WoW).

Μαζί θα προχωρήσουν στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους και σε τηλεοπτικές σειρές με σενάριο ή χωρίς βασισμένες στη NFT συλλογικότητα.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο τα άβαταρ της ίδιας και του γαλλικού μπουλντόγκ της, Μίνι μπαίνουν σε μια εικονική γκαλερί τέχνης με έργα NFT να κοσμούν τους τοίχους.

«… Η Μίνι είναι στο Metaverse!» έγραψε η Γουίδερσπουν. «Ευχαριστώ την @some.place.social που δημιούργησε αυτό τον όμορφο χώρο και έκανε πραγματικότητα την γκαλερί μου».

Η ηθοποιός έλαβε θετικά σχόλια από διάσημες συναδέλφους της, όπως η Νταϊάν Κίτον και η Έβα Λονγκόρια για την είσοδό της στον κόσμο «επαυξημένης πραγματικότητας».

Ωστόσο, η ανάρτηση της Ρις Γουίδερσπουν συγκέντρωσε επίσης πολλές αρνητικές παρατηρήσεις από θαυμάστριές της που την παρότρυναν να παραμείνει επικεντρωμένη στον πραγματικό κόσμο αντί στον ψηφιακό.

«Ρις, σε παρακαλώ σταμάτα το» αναφέρεται σε σχόλιο.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμους του metaverse. Ας ζήσουμε στον πραγματικό κόσμο. Ίσως ο πραγματικός κόσμος βελτιωθεί» τονίζει άλλη θαυμάστρια.