Η μηνυτήρια αναφορά του Χρήστου Σπίρτζη για απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου, «ανοίγει» περαιτέρω τον… ασκό του Αιόλου. Η κυβέρνηση διαμηνύει ότι θα «πέσει» άπλετο φως στην υπόθεση, ενώ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κάνει λόγο για «πολιτική ανηθικότητα».

Η πολιτική κόντρα «φουντώνει», στον απόηχο της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Σπίρτζη για παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου τον περασμένο Νοέμβριο, με τον ίδιο σύνδεσμο σε μήνυμα, ο οποίος είχε σταλεί τόσο στον κ. Ανδρουλάκη, όσο και στον δημοσιογράφο, Θανάση Κουκάκη.

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση παρακολουθήσεων: Ο Χρ. Σπίρτζης κατήγγειλε απόπειρα παγίδευσής του με το “Predator”

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι «ουδεμία κρατική αρχή χρησιμοποίησε τέτοια λογισμικά» και κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για «δημιουργία εντυπώσεων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για παρακρατικούς μηχανισμούς, τους οποίους αποδίδει στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και που «παγίδεψαν το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη, παρακολουθώντας, έτσι, τις συνομιλίες με τον Αλέξη Τσίπρα», τονίσθηκε.

Στην εξεταστική θα προσέλθουν την προσεχή Τρίτη (13/09) οι πρώην Διοικητές της ΕΥΠ, Θεόδωρος Δραβίλλας και Γιάννης Ρουμπάτης. Εντωμεταξύ, αναμένεται η απάντηση του Προέδρου της Βουλής στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Παρακολουθούσαν το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη με Predator

Διαβάστε ακόμη: