Έγινε λόγος πολύς σχετικά με το ακίνητο επί της οδού Στησιχόρου 11, δίπλα στα Ανάκτορα, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, το οποίο βγήκε στο σφυρί!

Εκείνο που δεν γράφτηκε αναλυτικά και δεν επεξηγήθηκε είναι ότι για το συγκεκριμένο ακίνητο υπήρξε ένα έντονο-εμμονικό ενδιαφέρον από κάποιον να το αγοράσει, η ταυτότητα του οποίου κρατήθηκε μυστική, καθώς συμμετείχε στη διαδικασία μέσω κυπριακής εξωχώριας εταιρίας.

Τελικά μετά από μια διαδικασία γεμάτη ένταση ο μυστηριώδης επιχειρηματίας πέτυχε τον σκοπό του και απέκτησε το αρχοντικό ακίνητο στην τιμή των 3 εκατ. ευρώ.

Για να το επιτύχει, ωστόσο, χρειάσθηκε, κατά πληροφορίες, να ικανοποιήσει οικονομικά δύο κοράκια τα οποία δεν λειτουργούσαν αυτόνομα αλλά για λογαριασμό άλλων επιχειρηματιών.

Κατά πληροφορίες, ο μυστηριώδης επιχειρηματίας, ο ιδιοκτήτης της offshore από την Κύπρο που κρυβόταν πίσω από αυτήν, φέρεται να είχε προσωπικούς λόγους να αποκτήσει το ακίνητο.

Κάποιου είδους εμμονή.

Με βεβαιότητα δεν ήταν ο Μιχάλης Γουλανδρής, ο οποίος ήταν ράκος μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

Οι ίδιες πηγές λένε πως ο μυστηριώδης επιχειρηματίας (άνδρας ή γυναίκα;) πίσω από την κυπριακή εταιρία δεν δίστασε να ικανοποιήσει τα δύο κοράκια με το ποσόν των 500 χιλιάδων ευρώ για να αποσυρθούν από τον πλειστηριασμό, όπερ και εγένετο…

Oι βίλες των διασήμων που βγήκαν στο «σφυρί» και πόσο πουλήθηκαν