Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η ηθοποιός Λένα Δροσάκη το βράδυ της Δευτέρας.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show» για τη διαδρομή της ζωής της και μεταξύ άλλων, στο κίνημα «MeToo».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Η Λένα Δροσάκη μίλησε επίσης και για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την γνωριμία τους ενώ αποκάλυψε ότι στην αρχή ήθελαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις – πέντε μήνες ήδη μαζί.

Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στον 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Στην συνέχεια, η Λένα Δροσάκη ιδιαίτερα συγκινημένη, μίλησε για το #MeToo και τον αγώνα που δίνει και η ίδια αυτό το διάστημα.

«Για τη δίκη (σ.σ. Φιλιππίδη) δεν επιτρέπεται να μιλήσω γιατί είναι εν εξελίξει. Αυτή η ενέργεια έχει ένα μοναδικό σκοπό, να σπάσει αυτό το κοινωνικό απόστημα που ο κακοποιημένος άνθρωπος κουβαλά όλη αυτήν την ενοχή, ότι φταίει. Ότι όποιος έχει εξουσία την χρησιμοποιεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Αυτή η βίαιη εξουσία» ανέφερε η Λένα Δροσάκη και πρόσθεσε:

«Αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές και στόματα που δεν άνοιξαν. Ελπίζω στην καλύτερη μέρα και κάνουμε πράγματα για μια καλύτερη ζωή. Το να πηγαίνουμε στη δουλειά μας είναι η μισή ζωή μας. Πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν. Δεν το λέω καθόλου εύκολα αλλά πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας».

https://www.youtube.com/watch?v=oVrg9_tjke4&ab_channel=Zappitshow

Τέλος, η Λένα Δροσάκη περιέγραψε, με ενθουσιασμό, τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Σέρρες» και θυμήθηκε, με τρυφερότητα, στιγμές από τον «δικό» της, Πάνο Νάτση.

«Τον γνώρισα όταν ήμασταν φοιτητές στις Δραματικές Σχολές. Δούλευε μπάρμαν και γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού. Ήταν γλύκας, υπέροχο παιδί, φωτεινός. Ήταν συγκινητικό όταν είδαμε τα πρώτα επεισόδια, ενώ έλειπε ήταν παρών. Ήταν συγκλονιστικό… Θα είναι πολύ περήφανος για αυτό που άφησε. Όταν είχαμε δύσκολες σκηνές στις «Σέρρες» και αγχωνόμουν με ηρεμούσε, έφτιαχνε μαγικά ένα ωραίο κλίμα. Ήταν ήρεμη δύναμη…», ανέφερε η Λένα Δροσάκη για τον Πάνο Νάτση, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.