Στο εξώφυλλο της έκδοσης «Άνδρες της Χρονιάς» του περιοδικού GQ φιγουράρει η Κιμ Καρντάσιαν, συγχέοντας τους θαυμαστές της.

Η 43χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είναι ένα από τα τρία εξώφυλλα της αμερικανικής έκδοσης ενόψει των βραβείων που θα απονεμηθούν το βράδυ της Πέμπτης, και τα οποία θα τιμήσουν μια επιλογή ανδρών που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό, τη μόδα, την ψυχαγωγία και τον αθλητισμό το 2023.

Η Κιμ μάλιστα ονομάστηκε «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» μετά το λανσάρισμα της ανδρικής ένδυσης Skims και πόζαρε με ένα ανδρόγυνο κοστούμι και γραβάτα για το εξώφυλλο. Με μεγάλη χαρά έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram: «Γεια σας! Είμαι ο άνδρας της Χρονιάς στο GQ».

Μπερδεύτηκαν οι θαυμαστές της – «Μα δεν είναι άντρας η Κιμ Καρντάσιαν!»

Δεν είναι η πρώτη γυναίκα που φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του ετήσιου τεύχους του GQ, καθώς στο παρελθόν το έχουν κοσμήσει η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπερ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Megan Thee Stallion. Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές της, έμειναν άναυδοι από την είδηση, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση: «Απλά νιώθω ότι αυτό αφαιρεί τους επιτυχημένους άνδρες», «Και αυτό κυρίες και κύριοι… είναι ο λόγος που η Αμερική γίνεται περίγελος σε όλο τον κόσμο. Απόλυτα ντροπιαστικό».

«Μα δεν είσαι άντρας» πρόσθεσε κάποιος άλλος με έναν άλλον να αναφέρει: «Νομίζω ότι αυτό είναι εξαιρετικά αναίσθητο. Είμαστε μια κοινωνία που αγωνίζεται ακόμα για τα δικαιώματα των γυναικών, δεν επιτρέπουμε στους τρανσέξουαλ να συμμετέχουν στα γυναικεία αθλήματα, ούτε θέλουμε να διαφημίζουν οι τρανσέξουαλ άντρες γυναικεία ρούχα και σουτιέν. Αλλά πάμε και βάζουμε μια γυναίκα, την Κιμ Καρντάσιαν, στους Άνδρες της Χρονιάς; Και αυτό πρέπει να είναι εντάξει; Δεν μου αρέσουν τα διπλά πρότυπα».

«Βοηθήστε με να καταλάβω γιατί είναι στο εξώφυλλο της έκδοσης ‘Άνδρες της Χρονιάς’; Δηλαδή το να είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι ‘ανδρικό’ χαρακτηριστικό; Παράξενο» σχολίασε ένας άλλος με έναν ακόμη να κατακεραυνώνει το περιοδικό: «Από όλους τους έγχρωμους άνδρες που έχουν κάνει φοβερά πράγματα κι εσείς επιλέγετε την Κιμ Καρντάσιαν;».

Όσο για τα άλλα δύο πρόσωπα που εμφανίζονται στο εξώφυλλο της ετήσιας έκδοσης του GQ είναι ο Τζέικομπ Ελορντί και ο ράπερ Τράβις Σκοτ.

Διαβάστε ακόμη: