Μια νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι έκανε σχέση με έναν άνδρα 33 χρόνια μεγαλύτερο της, γιατί ήθελε να τον εκμεταλλευτεί οικονομικά για να φτιάξει τη ζωή της, ωστόσο στη συνέχεια τον ερωτεύτηκε.

Η 30χρονη Carrie σε ηλικία 27 ετών αναζητούσε μεγαλύτερο σύντροφο στο Tinder για να εξασφαλίσει οικονομικά το μέλλον της, μέχρι που γνώρισε τον Randy.

Πώς η γνωριμία έγινε σχέση

«Μόλις τον γνώρισα, σχεδίαζα να τον ξεζουμίσω οικονομικά και να κάνω τη ζωή μου. Μιλούσαμε διαδικτυακά και ζητούσα συχνά λεφτά, τα οποία έπαιρνα και εξαφανιζόμουν», ανέφερε η γυναίκα, σύμφωνα με την The Sun.

Ωστόσο, αντιλήφθηκε πως τον ερωτευόταν σιγά-σιγά, οπότε αποκάλυψε την αλήθεια και αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

«Μετά τον ερωτεύτηκα, παραδέχτηκα τις αρχικές προθέσεις μου και άλλαξα», είπε και πρόσθεσε ότι έπιασε δουλειά, σταμάτησε να ζητάει χρήματα, ενώ εκείνος της αγόρασε ένα αμάξι.

Πλέον, μένουν μαζί και εκείνη ασχολείται με το νοικοκυριό, ενώ κάθε μήνα παίρνει μισθό από τον σύντροφό της για να κάνει ψώνια και να καλύψει άλλες ανάγκες της.

«Οι φίλοι μου νομίζουν ότι είμαι χρυσοθήρας», είπε η Carrie και σημείωσε ότι «αυτό δεν ισχύει πλέον. Κάποτε μπορεί να είχα τέτοιες προθέσεις, αλλά τώρα έχω αλλάξει. Ο Randy το έχει αναγνωρίσει και με αγαπάει».

Ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου υποστήριξαν τη σχέση της, ενώ άλλοι θεώρησαν ότι η 30χρονη κοροϊδεύει τον άνδρα και μένει μαζί του μόνο για τα λεφτά, υποστηρίζοντας πως «αν πράγματι είχες αλλάξει, δεν θα δεχόσουν να παίρνεις λεφτά για να κάθεσαι στο σπίτι».

Διαβάστε ακόμη: