Για να καταλαβαίνετε την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία του καθενός:

Ο γνωστός δημοσιοσχεσίτης  Σπ. Θεοδωρόπουλος, κολλητάρι των πρώην τραπεζιτών που μια ζωή του έκαναν πλάτες με δάνεια και εξαγορές, όπως συμβαίνει και τώρα όπου σκανδαλωδώς του πούλησαν το ακίνητο της Νίκας στον Άγιο Στέφανο φθηνότερα από ότι του το είχαν αγοράσει το 2015, όταν η αγορά των ακινήτων κατέρρεε ενώ τώρα καλπάζει ιλιγγιωδώς, αφού πρώτα πούλησε την Chipita στην Mondelez στον …Θεό, πήγε πράγματι να «βουτήξει» την ΙΟΝ μπιτ παρά, τζάμπα…

Έλα όμως που η οικογένεια Κωτσιόπουλου και η Τίνα Κωτσιοπούλου ανιψιά του ιδρυτή και διευθύνουσα σύμβουλος της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας, δεν είναι …αμερικανάκια για να τα πιάσει κορόιδο ο φίλος των τραπεζιτών «μπάρμπα» Σπύρος (γέρασε πολύ εδώ που τα λέμε)! Τον «έφαγαν» προφανώς οι εξαγορές! Αυτή την Chipita 10 φορές την αγόρασε και την πούλησε…. Θεός σχωρέστον τον Ανδρέα τον Βγενόπουλο που τους έκανε όλους μάγκες, από τον φίλο της σύγχρονης τέχνης Αβερελ μέχρι τον φίλο των (πρωταγωνιστών των σκανδάλων και των μνημονίων) τραπεζιτών, «μπάρμπα» Σπύρο!

Μολονότι λοιπόν ο «μπάρμπα» Σπύρος ήξερε ότι η οικογένεια Κωτσιόπουλου δεν επρόκειτο ποτέ να κάνει δεκτή την εξευτελιστική πρόταση που έκανε, σε σχέση με πόσες φορές το Ebitda πούλησε την Chipita στους Αμερικανούς, φρόντισε να διατυμπανίσει σε γνωστούς και φίλους της δημοσιογραφικής πιάτσας τη σπουδαία είδηση!!! Φούμαρα δηλαδή, καθώς δεν υπήρχε τίποτα! Τον έστειλαν από εκεί που ήρθε!

Ήθελε δηλαδή με τις διαρροές να παραστήσει τον μεγαλοεπιχειρηματία, από μικρομέτοχος και υπάλληλος των Αράβων της οικογένειας Ολάγιαν που ήταν όλα τα χρόνια!


Δεν του έφθασε άραγε η …σπουδαία εξαγορά των Ελληνικών χυμών που έκανε μαζί με το φιλαράκι του τον Τόλη; Λίγη του έπεφτε;

Στην αντίπερα όχθη ωστόσο υπάρχει η οικογένεια Παπαδοπούλου, των γνωστών μπισκότων! Παλαιό τζάκι της επιχειρηματικής ζωής της χώρας, όπως και οι Κωτσιόπουλοι! Καμία σχέση με τον νεοπλουτισμό των κάθε λογής Θεοδωρόπουλων και του διεφθαρμένου τραπεζικού συστήματος των σκανδάλων και των κακουργημάτων, που χάρη στην ασυλία της κυβέρνησης γλύτωσαν την …μπουζού!!!

Και η οικογένεια Παπαδόπουλου μίλησε με την ΙΟΝ. Μόνο που δεν βγήκαν να σαλιαρίζουν στους δημοσιογράφους, ούτε να κομπάζουν, ούτε να μιλάνε για τους άλλους υποτιμητικά λες και η ΙΟΝ των 119 εκατ. ευρώ τζίρου και των περίπου 12 εκατ. καθαρών κερδών ανήκει σε τίποτα άφραγκους και πεινασμένους!

Σημάδια των καιρών: τα φούμαρα των βλάχο- νεόπλουτων και η σοβαρότητα και ευγένεια των παλαιών τζακιών..