Δύσκολη η εφηβεία και ακόμα πιο δύσκολη γίνεται την περίοδο της καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και ειδικά για τα παιδιά που βρίσκονται στη διαδικασία μετάβασης σ’ αυτήν.

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε καλεσμένη στο σόου «Jimmy Kimmel Live!» και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το πώς περνούν την παρατεταμένη περίοδο του εγκλεισμού η 16χρονη κόρη της Απλ και ο 14χρονος γιος της Μόουζες.

Όπως είπε ο Μόουζες έχει απομονωθεί περισσότερο και βρίσκει διέξοδο στο σκέιτμπορντ.

«Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι κάνει σκέιτμπορντ, οπότε μπορεί να περάσει πολύ χρόνο μόνος του, κάνοντας εξάσκηση και δουλεύοντας τις δεξιότητες του σε νέα κόλπα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι 14 και… όπως παρατήρησα είναι πιο δύσκολο για αυτά [τα παιδιά] που βρίσκονται σε πιο έντονο αναπτυξιακό στάδιο», είπε η ηθοποιός.

«Η κόρη μου είναι στα 16, ξέρει ποια είναι και έχει τους φίλους της» πρόσθεσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Ο γιος μου θα είχε ξεκινήσει το γυμνάσιο τον Σεπτέμβριο. Νομίζω ότι είναι δύσκολο κοινωνικά γι’ αυτόν. Με έχει, ωστόσο, εκπλήξει το πόσο ευπροσάρμοστα είναι τα παιδιά αυτήν την περίοδο και πόσο ευέλικτα».