Η Εύα Λονγκόρια έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα της «L’Oreal» το βράδυ της Κυριακής 1η Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Η 48χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα λευκό ημιδιαφανές φόρεμα με φτερά και ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες με λουράκια. Η Χολιγουντιανή σταρ επέδειξε τα πόδια μέσα από ένα σχίσιμο του φορέματος μέχρι το ύψος του μηρού.

SPL9949688_089

Η Κένταλ Τζένερ, η Χέλεν Μίρεν, η Ελ Φάνινγκ και η Βαϊόλα Ντέιβις ήταν μεταξύ αυτών που περπάτησαν στην πασαρέλα, ενώ η Άντι Μακντάουελ και ο θρύλος του Bollywood Aishwarya Rai Bachchan βρέθηκαν να παρακολουθήσουν το σόου.

Κάθε εκπρόσωπος της μάρκας περπάτησε στην πασαρέλα, ενώ άλλοι καλεσμένοι ήταν οι Marie Bochet, Cindy Bruna, Camila Cabello, Nikolaj Coster-Waldau, Luma Grothe, Liya Kebede, Katherine Langford, Aja Naomi King, Soo Joo Park και Yseult.

Η Λονγκόρια ακτινοβόλησε καθώς χαιρέτησε τους θεατές στην εκδήλωση και ενώθηκε με τους υπόλοιπους πρεσβευτές της μάρκας.

SPL9949688_090

Η εμφάνιση της Έλεν Μίρεν στην πασαρέλα

Η Έλεν Μίρεν στα 78 της χρόνια περπάτησε επίσης στην πασαρέλα και ενθουσίασε τους θαυμαστές και τους παρευρισκόμενους.

Η Μίρεν έδειχνε εντυπωσιακή είχε μαλλί άφρο και φορούσε ένα μάξι ασημί φόρεμα, το οποίο έσφιγγε στη μέση και αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Η ηθοποιός συνήθως έχει τα λευκόξανθα μαλλιά της πιο κοντά αλλά αυτή τη φορά επέλεξε ένα πιο ατημέλητο λουκ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

elen_miren
elen_mirren

Διαβάστε ακόμη: