Για να καταλαβαίνετε…

Παρακολουθώντας προσεκτικά την επιχειρηματική αγορά και τις κινήσεις στις οποίες προβαίνουν οι ισχυροί παίκτες που καθορίζουν τις εξελίξεις, οφείλει κανείς να σταθεί στην απολύτως εμπεριστατωμένη, αναλυτική και δεσμευτική κίνηση Στάσση σχετικά με την επέκταση της ΔΕΗ στις τηλεπικοινωνίες και τις οπτικές ίνες!

Ο ισχυρός άνδρας της ΔΕΗ, που την έβγαλε από την ανυποληψία στην οποία την είχε θέσει η εποχή ΣΥΡΙΖΑ και την ανέδειξε στην πρωτοκαθεδρία του χώρου της ενέργειας, υπήρξε εξαιρετικά ακριβής σε χρονοδιαγράμματα και απολύτως εμπεριστατωμένος όσον αφορά την επιθετική διείσδυση της στον χώρο των τηλεπικοινωνιών!

Και η δημοσιοποίηση αυτής της δεσμευτικής και απολύτως συγκεκριμένης επεκτατικής κίνησης της ΔΕΗ από τον Γιώργο Στάσση, έρχεται να στριμώξει και να αποδυναμώσει τόσο την Vodafone όσο και – κυρίως- την Nova του Ν. Σταθόπουλου, που ήδη έχει βγει στην αγορά και αναζητεί επενδυτή που θα εξαγοράσει όλο τον εν Ελλάδι όμιλο περιλαμβανομένων και των συμμετοχών σε συνδρομητική και τηλεοπτικούς σταθμούς!

Και είναι προφανές, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η κίνηση Στάσση και η επιθετική και ακριβής επέκταση της ΔΕΗ την ώρα τούτη, ρίχνει το τίμημα για την Nova, μειώνει την αποτίμηση και ευνοεί την CVC (καθώς και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο τυχόν προκύψει) στην υπόθεση εξαγοράς του ομίλου της Nova!

Διαβάστε ακόμη: