Μία ακόμη μεγάλη δουλειά, αυτή του πανίσχυρου ομίλου Ελλάκτωρ, του Ολλανδού Χένρι Χόλτερμαν, φέρεται να χάνει η γνωστή σε όλους ελεγκτική – συμβουλευτική εταιρία Price Waterhouse Coopers (PWC) του Μάριου Ψάλτη, προνομιακού συνομιλητή του Ακη Σκέρτσου (με το μπλοκάκι), η οποία έχει πάρει πλήθος από δουλειές στο Μέγαρο Μαξίμου!

Θυμίζω ότι ο Μ. Ψάλτης είναι «κολλητός» του διαβόητου Ανδριόπουλου της Dimand, επίσης κολλητού του Σκέρτσου (του αποκαλούμενου και Τροντ Σόλιντ) και εμπνευστή του «οράματος» της ΠΥΡΚΑΛ, του φιλόδοξου σχεδίου να μετακινηθούν στο οικόπεδο της επιχείρησης στον Υμηττό, όλα τα υπουργεία και οι δημόσιες υπηρεσίες από το κέντρο της Αθήνας, απελευθερώνοντας έτσι άνω των 200 κτιρίων που θα τεθούν προς διαχείριση από ιδιώτες!

Επί του προκειμένου τώρα, οι πληροφορίες της στήλης λένε πως ο όμιλος Ελλάκτωρ και ειδικότερα ο διευθύνων σύμβουλος κύριος Θύμιος Μπουλούτας, έχει ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες αντικατάστασης της Price από την πολύ γνωστή εταιρία ορκωτών ελεγκτών Grant Thornton!

Η Price χάνει μια μεγάλη δουλειά και μάλιστα έναν χρόνο πριν το rotation, δηλαδή πριν την εκπνοή της δεκαετίας όταν και καθίσταται υποχρεωτική η αντικατάσταση του ορκωτού ελεγκτή!

Διαβάστε περισσότερα