Μαθαίνω ότι, μετά την τραγωδία των Τεμπών και αφού υπήρξε σοβαρός αντίκτυπος στην κοινή γνώμη γύρω από το όνομα αλλά και τη συμμετοχή στα εκλογικά ψηφοδέλτια, του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, υπήρξαν πολλές και διάφορες διαμεσολαβητικές δράσεις προκειμένου να κατευναστούν οι πολιτικές – κομματικές αντιδράσεις αλλά και να πέσουν οι τόνοι σε σχέση με την κοινωνία!

Καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι η Οικογένεια Καραμανλή, εν τω συνόλω, ενεργοποιήθηκε σε κάθε επίπεδο!

Ακόμη και ο αποκαλούμενος Βούδας της Ραφήνας, που – μεταξύ μας- δεν τρέφει και τη μεγαλύτερη συμπάθεια στο ανίψι του για πολλούς και διάφορους λόγους, φέρεται να ενεργοποιήθηκε, κυρίως χρησιμοποιώντας τον σεβασμό που υφίσταται μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα!

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η Οικογένεια Καραμανλή- πέραν του Βούδα της Ραφήνας- διά μέσω τρίτου προσώπου (το οποίο κατά το παρελθόν φέρεται να διαδραμάτισε θεσμικό πολιτειακό ρόλο) που κατέστη ενδιάμεσος, κατάφερε με το κύρος που διαθέτει και την καλή σχέση του παρελθόντος, να επιτύχει εκεχειρία με τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τη σκληρή γραμμή που ακολουθούσε για τα Τέμπη και προσωπικά τον αρμόδιο υπουργό, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης…

Διαβάστε περισσότερα