Η Lisa Ann ισχυρίζεται πώς οι παίκτες του NBA ισοδυναμούν με «μοντέλα της Victoria’s Secret» για τις γυναίκες και ότι κάνει «σεξουαλικές λίστες» παρακολουθώντας το ντραφτ κάθε χρόνο.

Η σταρ του πορνό Lisa Ann λατρεύει να παρακολουθεί μπάσκετ, αν και το πάθος της για το άθλημα είναι πολύ πιο «σύνθετο».

Σε μια συνέντευξη στο GQ το 2015, εμβάθυνε στις σχέσεις της και το γιατί προτιμά τους αθλητές – ιδιαίτερα τους αστέρες του NBA – από οποιαδήποτε άλλη διασημότητα ή μέσο άνδρα.

«Η ασφάλειά μου με τους αθλητές είναι ότι ξέρω ότι δεν θα με χτυπήσουν, ούτε θα εμφανίσουν κάποια εμμονή ή ακραία συμπεριφορά», είπε.

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ αθλητής που μου φέρθηκε απρεπώς. Έχουν περισσότερα να χάσουν από εμένα. Γιατί πάντα ασχολούμαι με την ελίτ του αθλήματος. Δεν ψάχνω όμως κι εγώ για χορηγό. Έχω βγάλει τα δικά μου χρήματα και ξέρω ότι όταν συναντώ κάποιον μπορώ να πω ότι έχουμε μια αμοιβαία επωφελή σχέση όπου κανείς δεν αισθάνεται περιφρονημένος ή ριγμένος».

Στη συνέχεια ανέφερε «Αισθάνομαι ότι οι μάγκες θα μπορούσαν να είναι με τα μοντέλα της Victoria’s Secret, έτσι βλέπω τους αθλητές. Είμαι 42. Κοιτάζω παιδιά 18, 19, 20 ετών. Τα σώματά τους είναι όμορφα. Βρίσκονται στην αρχή της ζωής τους, επομένως είναι ακόμα ενθουσιασμένοι, αφελείς και απλοί. Δεν είναι ακόμα αρνητικοί. Δεν υπάρχει ακόμα εγώ. Δεν είναι κουρασμένοι. Είναι διασκεδαστικοί».

Η 50χρονη πλέον παραδέχεται ότι είχε σχέσεις με «εκατοντάδες» επαγγελματίες αθλητές.

«Το υπέροχο με τους αθλητές είναι ότι δεν θέλουν να τους δει κανείς μαζί μου», συνέχισε η Lisa Ann.

«Έτσι τις περισσότερες φορές δεν με πάνε πουθενά. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο να το δεχτώ. Μετά γνώρισα κάνα δύο που ήθελαν να με βγάλουν έξω και τότε ένιωσα περισσότερο σαν τρόπαιο. Μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Όλα όσα έχω κάνει ήταν τόσο δημόσια. Αυτές οι μυστικές σχέσεις που λαμβάνουν χώρα στα κρυφά ταξίδια μας είναι πραγματικά οικεία. Δημιουργείται ένας ιδιαίτερος, ιδιωτικός δεσμός».

Αλλά όσον αφορά την επιλογή του τύπου αθλητή που θέλει, υπάρχει μόνο ένας νικητής και αυτός είναι ο μπασκετμπολίστας.

«Μερικές φορές είναι απλώς μια σεξουαλική λίστα», αστειεύτηκε. «Παρακολουθώ το ντραφτ του ΝΒΑ και λέω “εντάξει. Θέλω να είμαι με τις τρεις πρώτες επιλογές του ντραφτ φέτος”. Είναι κάτι που κάνω μόνο για την πλάκα μου φυσικά!».

Και συνέχισε: «Ανά πάσα στιγμή μιλάω με εκατό από τους σημερινούς αθλητές με γραπτά μηνύματα, DM ή email. Από αυτούς τους εκατό, μπορεί να συναντήσω μόνο 25. Αλλά παραμένω ενεργή επειδή είμαι φαν του μπάσκετ. Το πιο ωραίο πράγμα με το να είσαι η Lisa Ann είναι όταν ακολουθώ έναν αθλητή στο Twitter, με ακολουθεί και μου στέλνει με προσωπικό μήνυμα τον αριθμό του επειδή δεν θέλει να φαίνεται ότι με ακολουθεί. Πριν από χρόνια, ο Kevin Durant με ακολουθούσε και δεν το ήξερα καν. Μόλις έγινε διάσημος με έκανε unfollow».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Ann (@thereallisaann)

Διαβάστε ακόμη: