Η 18χρονη Λένι Κλουμ, κόρη της Χάιντι Κλουμ και του Φλάβιο Μπριατόρε ακολουθεί την καριέρα της μητέρας της και αυτή τη φορά πόζαραν μαζί για χάρη του brand Intimissimi.

Φορώντας τα δαντελωτά εσώρουχα της συλλογής, αγκαλιάζονται για χάρη του φωτογραφικού φακού ενώ σε βίντεο της καμπάνιας φαίνονται να απολαμβάνουν την επαγγελματική συνύπαρξή τους.

Η φωτογράφιση αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη που βλέπουμε τη Λένι Κλουμ με τη μητέρα της καθώς έκανε το πρώτο της εξώφυλλο μαζί της στην γερμανική Vogue για το τεύχος Ιανουαρίου του 2021.

Φυσικά, η μικρή διάδοχος δεν έχει μείνει μόνο σε αυτό με το ντεμπούτο της στην πασαρέλα να γίνεται πέρυσι. Η νεαρή καλλονή άνοιξε την εβδομάδα μόδας του Βερολίνου εντυπωσιάζοντας κάθε παρευρισκόμενο και μη.

Όπως έγραψε και η Χάιντι Κλουμ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μέσα από την καμπάνια των Intimissimi γιορτάζουν τις γυναίκες καθώς και την αγάπη και την υποστήριξη μεταξύ μιας μητέρας και της κόρης της.

Όσο για τα σετ εσωρούχων που φόρεσαν, κομψά και σικάτα, με δαντελωτές λεπτομέρειες αγκαλιάζουν το σώμα και δίνουν αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα που τα φορά.

Διαβάστε ακόμη: