Η Bentley Motors μόλις ανακοίνωσε ότι κατασκευάζει τον πρώτο της ουρανοξύστη κατοικιών στο Sunny Isles Beach του Μαϊάμι. Σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία Dezer Development και την παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονική εταιρεία Sieger Suarez Architects, το σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών θα κατασκευαστεί έχοντας κατά νου τη βιωσιμότητα.
Σύμφωνα με την εταιρεία ο ουρανοξύστης, ο οποίος θα βρίσκεται πολύ κοντά στον ωκεανό, Θα διαθέτει πιστοποίηση του Florida Green Building Council (FLGC), ώστε να προστατευθεί το τοπικό οικοσύστημα και η άγρια φύση. Γι’αυτό θα χρησιμοποιηθούν οικολογικά οικοδομικά υλικά και ο σχεδιασμός του θα είναι τέτοιος που να αντισταθμίζει το αποτύπωμα του

Το γκαράζ

Ο κυλινδρικός ουρανοξύστης θα έχει ύψος περίπου 228 μέτρα (πάνω από 60 ορόφους) και θα είναι ο ψηλότερος κατοικημένος ουρανοξύστης σε παραλία των ΗΠΑ. Θα ονομάζεται “Bentley Residences” και θα περιλαμβάνει πάνω από 200 πολυτελή διαμερίσματα, που θα συνοδεύονται με ένα γκαράζ που θα χωρά πολλά αυτοκίνητα. Το γκαράζ δεν θα βρίσκεται στο υπόγειο του ουρανοξύστη, αλλά μέσα στο διαμέρισμα με το αυτοκίνητο να φτάνει σε αυτό μέσω ενός ασανσέρ.

Οι παροχές

Kάθε κατοικία, εκτός από μοναδική θέα στον ωκεανό και τον κόλπο μέσω των παραθύρων από το δάπεδο έως την οροφή, θα διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι, πισίνα, σάουνα και υπαίθριο ντους. Όσον αφορά τις κοινόχρηστες παροχές, θα υπάρχει γυμναστήριο, πισίνα, σπα, εστιατόριο, σαλόνι, κινηματογράφος, μπαρ και ένας όμορφα διαμορφωμένος κήπος.
Η κατασκευή του ουρανοξύστη πρόκειται να ξεκινήσει το 2023 και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.