Αυτή δεν είναι η πρώτη Bentley Continental GT που εντάσσεται στον στόλο των supercars της αστυνομίας του Ντουμπάι, καθώς περίπου μια δεκαετία πριν, το αστυνομικό τμήμα της πόλης είχε παραλάβει ένα ίδιο μοντέλο.

Με το πέρασμα των χρόνων, η εντυπωσιακή συλλογή μεγάλωσε σταθερά σε μέγεθος με την προσθήκη μερικών από τα πιο απίστευτα εξωτικά αυτοκίνητα, όπως ένα Bugatti Veyron, ένα Aston Martin One-77, ένα Lamborghini Aventador και ένα Brabus Mercedes-Benz. G-class.

Tο ενδιαφέρον επίσης είναι ότι η αστυνομία του Ντουμπάι έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για τα ηλεκτρικά οχήματα καθώς ο κόσμος συνεχίζει τη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση και τις μετακινήσεις μηδενικών εκπομπών. Μετά την προσθήκη ενός πολυτελούς SUV Hongqi E-HS9 ως το πρώτο EV στον στόλο του πέρυσι, το τμήμα παρέλαβε φέτος ένα Audi e-tron GT.

Το Continental GT της Bentley είναι ένα grand tourer που παράγεται από τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελείας από το 2003. Η τρίτη γενιά Continental GT έκανε το ντεμπούτο της το 2017 και είναι προς το παρόν διαθέσιμη με επιλογές κινητήρων W12 και V8.

Η έκδοση V8 διαθέτει έναν οκτακύλινδρο κινητήρα 4,0 λίτρων με διπλό στροβιλοσυμπιεστή κάτω από το καπό, ο οποίος είναι ικανός να αποδίδει 542 ίππους. Το πολυτελές grand tourer με κινητήρα V8 μπορεί να επιταχύνει από το μηδέν στα 100 χλμ. σε 3,9 δευτερόλεπτα και να φτάσει σε τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα.

Διαβάστε περισσότερα