Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία στο Ντουμπάι σε μια ομάδα γυναικών, που πόζαραν γυμνές σε μπαλκόνι ουρανοξύστη μέρα μεσημέρι.

Βίντεο από διπλανό κτίριο, που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο, δείχνουν έναν άνδρα να βιντεοσκοπεί πάνω από 12 γυμνές γυναίκες στο μπαλκόνι ενός από τα πανύψηλα κτίρια του Ντουμπάι στην πανάκριβη συνοικία Μarina, με την αστυνομία να προβαίνει σε συλλήψεις για «προσβολή της δημοσίας αιδούς».

Σάλος στο Ντουμπάι: Ολόγυμνες γυναίκες φωτογραφίζονταν σε μπαλκόνι - Συνελήφθησαν για ακόλαστη συμπεριφορά | The Indicator

Προσοχή, οι εικόνες στο βίντεο είναι ακατάλληλες για ανηλίκους.

https://www.youtube.com/watch?v=6N5HfK9sExQ

Tο περιστατικό προκάλεσε σοκ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου αρκετά άτομα έχουν οδηγηθεί στη φυλακή για μικρότερα «παραπτώματα», όπως τα φιλιά σε δημόσιους χώρους ή η κατανάλωση αλκοόλ χωρίς άδεια.

Η τοπική εφημερίδα «The National» ανέφερε ότι το περιστατικό φάνηκε να είναι «διαφημιστικό κόλπο», χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Η αστυνομία του Ντουμπάι χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το συμβάν, τονίζοντας ότι οι συμπεριφορές που απεικονίζονται στα βίντεο «δεν αντανακλούν τις αρχές και τις ηθικές αξίες της κοινωνίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Αν και πιο φιλελεύθερα σε σύγκριση με γειτονικές χώρες στη Μέση Ανατολή, τα ΗΑΕ έχουν αυστηρή νομοθεσία αναφορικά με την ελευθερία του λόγου, ενώ οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών μπλοκάρουν την πρόσβαση σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr