Την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την Alphabet Education, μέλος του Ομίλου BC Partners, επί της «Σχολές Δέλτα Βορείου Ελλάδος» ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Ειδικότερα:

Στις 17.09.2024 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση από την εταιρεία με την επωνυμία «ALPHABET EDUCATION ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Alphabet»), αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρείας με την επωνυμία «ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΛΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ο «Στόχος») κατά την έννοια του άρθρου 5 παράγραφος 2(β) του Ν.3959/2011.

Η Alphabet, μέλος του Ομίλου BC Partners, αποτελεί ελληνική ανώνυμη εταιρεία συμμετοχών, και δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταλυκειακής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα μέσω των εταιρειών με την επωνυμία «ΑΚΜΗ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εκπαιδευτική Εταιρεία» και «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ Ανώνυμη Εκπαιδευτική Εταιρεία». Ο Στόχος αποτελεί ανώνυμη εταιρεία, συσταθείσα στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στην παροχή επαγγελματικής κατάρτισης εντός της ελληνικής επικράτειας.»

Διαβάστε ακόμη: