Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», η Χριστιάνα  αποκάλυψε τα πάντα για τη δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται και σχολίασε αρνητικά την ομάδα της, τονίζοντας ότι ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Γενικά δεν έχω μάθει να εκφράζομαι μπροστά σε κόσμο και να δείχνω τις αδύναμες πλευρές μου. Αλλά νιώθω πάρα πολύ πιεσμένη από όλη την κατάσταση. Ουσιαστικά έχω μπει πάρα πολύ δύσκολα εδώ και δεν το αναγνωρίζει κανείς εδώ πέρα. Νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε για το οτιδήποτε στην υπόλοιπη ομάδα και έχω απέναντί μου αχάριστους ανθρώπους. Νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, νιώθω ότι δεν μου αρέσει τίποτα, πραγματικά τίποτα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Βλέπω μια ομάδα ότι το παίζει ιστορία χωρίς λόγο, θέλω λίγο ακόμα για να τα βγάλω όλα στη φόρα, ο καθένας με αδικεί, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Βλέπω ψεύτικους ανθρώπους μόνο και αυτό το πράγματα μόνο απογοήτευση μου φέρνει. Είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι σε μια τέτοια ομάδα, να προσπαθείς να είσαι δυνατός και απλά όλοι να προσπαθούν να σε προσελκύσουν για κάποιον σκοπό».

Διαβάστε ακόμη: