Τρεις επιλογές με καλές αποδόσεις πέρασαν το Σάββατο. Στο 1,95 ήταν ο «άσος» της Μπορντό, στο 1,82 αυτός του Στρασβούργου, στο 1,77 το «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι άλλες 2 ήταν από την Πρέμιερ Λιγκ, όπου χτες έγιναν αρκετές εκπλήξεις. Δεν απέφυγα τις γκέλες της Τσέλσι (έχασε με 0-1 από τη Σαουθάμπτον) και της Μπρέντφορντ (ισοφάρισε στις καθυστερήσεις 1-1 την Κρίσταλ Πάλας).

Από την Αγγλία ξεχώρισα σήμερα τον «άσο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με τη Λέστερ. Έχει ανέβει βέβαια στις τελευταίες αγωνιστικές η Λέστερ και προέρχεται από το 4-1 κατά της Τότεναμ. Η Γιουνάιτεντ όμως είναι φαβορί κι έχει την ευκαιρία να μειώσει στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο 1,61 είναι ο «άσος» της.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τη νίκη στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο πριν δώσει το ντέρμπι της Μαδρίτης με τη Ρεάλ. Στην Ατλέτικο ποντάρω όταν έχει μεγάλη απόδοση. Την αποφεύγω όταν δίνεται ως «καυτό» φαβορί. Σήμερα βρίσκω τον «άσο» της στο 2,02 στο Πάμε Στοίχημα. Θα τον τιμήσω.

Μεγάλη είναι και η απόδοση 1,90 της Μαρσέιγ στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Τουλούζ. Μπορεί να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα η Τουλούζ αλλά είναι … πελάτισσα της Μαρσέιγ. Μόνο νίκες έχουν οι Μασσαλοί στις 7 πρόσφατες αναμετρήσεις τους και στις 2 έδρες!

Στη Γερμανία δεν ήρθαν πολλά Over χτες. Γι’ αυτό ίσως πληρώνει 1,78 το Over στο αποψινό παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Μάιντζ. Στα 2 τελευταία παιχνίδια της η Λεβερκούζεν κέρδισε με 1-3 την Χοφενχάιμ και έχασε με 2-3 από τη Μονακό. Η Μάιντζ με την νίκη της 3-1 κατά της Άουγκσμπουργκ συμπλήρωσε 4 σερί Over.

Κλείνω με το ντέρμπι της Super League, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Παίρνει παιχνίδι το «διπλό» της ΑΕΚ, αλλά θεωρώ ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα το ντέρμπι. Μια καλή επιλογή είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2,00 στο Πάμε Στοίχημα. Θέλουν τη νίκη και οι 2 και μπορούν να σκοράρουν.

Τα λέμε ξανά την Τρίτη με Champions League.

Διαβάστε περισσότερα