Η Αντέλ μίλησε για την απώλεια βάρους 45 κιλών και για το πώς αυτό έκανε κάποιους από τους θαυμαστές της να νιώσουν «πολύ προδομένοι».

Η 34άχρονη ερμηνεύτρια αποκάλυψε πως «ένιωσε απαίσια», αφού η σημαντική απώλεια βάρους, αναστάτωσε μερικούς θαυμαστές της, οι οποίοι την είχαν συνηθίσει με πολλά κιλά παραπάνω.

Η τραγουδίστρια, η οποία έδειξε τη νέα, καλλίγραμμή της σιλουέτα στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue πέρυσι, λέει ότι στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι η απώλεια βάρους έκανε κάποιους θαυμαστές της να υποφέρουν.

Στις 06 Μαΐου 2020, η Αντέλ, με αφορμή τα γενέθλιά της (05 Μαΐου), έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πόσα κιλά είχε καταφέρει να χάσει.

Αντιμετωπίζοντας τις αντιδράσεις, εξήγησε ότι έχασε τα κιλά για «τον εαυτό μου», έπειτα από μεγάλο αγώνα και αρκετές περιόδους άγχους.

Καταλαβαίνω γιατί ο Τύπος γοητεύθηκε από αυτό. Δε μοιράστηκα το ταξίδι μου με τον τρόπο που το μοιράζονται όλοι οι άλλοι. Οι περισσότεροι θα είχαν κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα DVD έως τώρα.

Το έκανα στα κρυφά για τον εαυτό μου. Ωστόσο, ένιωσα απαίσια για κάποιους ανθρώπους που στενοχωρήθηκαν», ανέφερε αρχικά, μιλώντας προχθές (02/07) σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC.

Η απάντηση για τη μεγάλη απώλεια βάρους, διαψεύδοντας, παράλληλα, ότι αδυνάτισε επειδή δέχθηκε κοινωνική πίεση.

«Κάποιες από αυτές που είδα, ήταν νέες, γύρω στα 15. Υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που ένιωσαν πολύ προδομένοι από εμένα, λέγοντας φερειπείν: “Ω, υποκύπτει στην πίεση”, κάτι που δε με ενόχλησε πραγματικά.

Επειδή, όπως, δε μου κρατάς το χέρι τη νύχτα στις 04:00 τα ξημερώματα όταν κλαίω από το άγχος μου. Η άσκηση μού έδωσε 100% συγκέντρωση και τρόπο να εκτονώσω την ενέργειά μουκαλή ή κακή– και με έκανε να νιώθω δυνατότερη ψυχικά, βελτιώνοντας τον εαυτό μου, σωματικά».

Η Αντέλ επιλέγει τους ανθρώπους που θέλει να είναι στη ζωή της

«Παρά τις αναποδιές, βρήκα μία νέα αίσθηση ειρήνης στη ζωή μου, εν μέρει χάρη σε πολλές θεραπείες. Δε βάζω πια τον εαυτό μου σε καταστάσεις που με εξαντλούν. Θα απομακρυνθώ από αυτές. Επιλέγω πολύ, πολύ προσεκτικά πλέον, τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου», τόνισε η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε πώς οι «βίαιες» αντιδράσεις των θαυμαστών που προκλήθηκαν από την ακύρωση της συναυλίας στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο, την άφησαν να αισθάνεται σαν «κέλυφος ανθρώπου».

Περιέγραψε ότι η αντιμετώπιση των συνεπειών της απόφασής της να εγκαταλείψει για τρεις μήνες τις εμφανίσεις της, έμοιαζε με «πένθος».

Οι βίαιες αντιδράσεις των ανθρώπων

«Η αντίδραση ήταν βίαιη, βίαιη. Ήμουν το κέλυφος ενός ατόμου για μερικούς μήνες. Έπρεπε να το περιμένω και υποθέτω, να θρηνήσω τις παραστάσεις και να ξεπεράσω τις ενοχές. Όμως, ήταν βάναυσο».

Η Αντέλ, η οποία εμφανίστηκε τις δύο τελευταίες νύχτες στο Hyde Park του Λονδίνου, λέει ότι η απόφαση να ακυρώσει τις συναυλίες δεν ήταν εύκολη, αλλά σε γενικές γραμμές, πίστευε ότι ήταν το σωστό.

«Σίγουρα ένιωσα την απογοήτευση όλων και ήμουν συντετριμμένη, φοβόμουν μήπως τους απογοητεύσω και πίστευα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω.

Δε μπορείτε να με αγοράσετε, για το τίποτα. Δεν πρόκειται να κάνω μία παράσταση, μόνο και μόνο επειδή πρέπει ή διότι ο κόσμος θα απογοητευθεί ή γιατί θα χάσουμε πολλά χρήματα. “Η παράσταση δε θα ήταν αρκετά καλή”, είπα», ολοκλήρωσε η Αντέλ.