H Adele μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για το διαζύγιο που πήρε πριν κάποια χρόνια από τον πατέρα του παιδιού της και όπως είπε χαρακτηριστικά, της ράγισε την καρδιά.

Λίγα χρόνια μετά, συστήνεται εκ νέου στο κοινό της με το άλμπουμ «30», έτοιμη να αναλύσει στο κοινό της όλης της την ψυχοσύνθεση σε εκείνη την δύσκολη περίοδο. Με αφορμή το νέο της άλμπουμ, η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone και εξήγησε πως εκείνο το διαζύγιο την έκανε να αμφιβάλλει για όλη της την ύπαρξη.

«Δεν ήξερα στα αλήθεια τον εαυτό μου, κι ας νόμιζα πως τον ήξερα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στον ανάδρομο Κρόνο ή στο ότι πλησίαζα τα 30, αλλά δεν μου άρεσε αυτή που ήμουν και το κατάλαβα πολύ αργά», εξηγεί η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια, αναφέρει πως ο χωρισμός από τον πρώην σύζυγό της την έκανε να νιώθει ντροπή. Δεν έριξε κανένα φταίξιμο σε εκείνον, αλλά πήρε όλες τις ευθύνες πάνω της και κατηγορούσε τον εαυτό της πως καταστρέφει ό,τι αγγίζει.

«Με στεναχωρούσε πραγματικά ότι είχα τόσους ανθρώπους γύρω μου που δεν τους ήξερα και δεν γνώριζαν τι συμβαίνει, οπότε απλά νόμιζαν ότι δεν τα κατάφερα. Με έκανε να νιώθω συντετριμμένη. Κανείς δεν με έκανε να νιώσω έτσι ουσιαστικά, αλλά εσύ νιώθεις ότι δεν έχεις κάνει καλή δουλειά», αναφέρει.

Άργησε πολύ να αλλάξει τα συναισθήματά της όπως αποκαλύπτει, όμως η γυμναστική και οι άνθρωποι που βρέθηκαν γύρω της, την βοήθησαν να το ξεπεράσει. «Εάν μπορώ να αλλάξω το σώμα μου με την δύναμη μου, σίγουρα μπορώ να αλλάξω και τα συναισθήματά μου με το μυαλό μου. Αυτό ήταν που μου έδωσε κίνητρο», εξήγησε .

Η ημέρα που άλλαξε την ζωή της ήταν στα 31α γενέθλιά της. Όπως ανέφερε η Adele, δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο, απλώς ξαφνικά ξύπνησε και ένιωσε εντάξει με τον εαυτό της.

«Θυμάμαι να πηγαίνω να πλύνω το πρόσωπό μου για να κοιμηθώ και ξαφνικά, ένιωσα ελπίδα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα ότι είχα περάσει ένα όμορφο απόγευμα και ήμουν εντάξει που ήμουν μόνη μου στο σπίτι μου και πήγαινα για ύπνο μόνη. Δεν ήμουν και ενθουσιασμένη, αλλά ανυπομονούσα για την επόμενη μέρα», καταλήγει.