Πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια μέσω των social media επιβεβαίωσε αυτό που περίμεναν όλοι οι θαυμαστές της, ότι σύντομα θα ακούσουν νέα δουλειά της. Σε εκείνη την ανάρτηση, δημοσίευσε σύντομο βίντεο, στο οποίο ακουγόταν μόνο η μελωδία της εισαγωγής του «Easy On Me».

Αυτή τη φορά, στο Instagram Live που έκανε η Adele, οι θαυμαστές της είχαν την ευκαιρία να την ακούσουν να τραγουδά κάποιους στίχους του νέου τραγουδιού της.

«Μπορεί να μπω σε μπελάδες», παραδέχθηκε η τραγουδίστρια, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις θαυμαστών της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το νέο άλμπουμ της, το πρώτο από το 2015, αφορά το διαζύγιο.

Σε συνεντεύξεις που έδωσε στη βρετανική και την αμερικανική Vogue, έγινε το πρώτο άτομο που βρίσκεται ταυτόχρονα στο εξώφυλλο και των δύο εκδόσεων. Εξομολογήθηκε ότι με αυτή τη δουλειά ήθελε να εξηγήσει στον γιο της γιατί χώρισαν οι γονείς του.

«Ένιωθα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του άλμπουμ, όταν θα είναι 20 ή 30 χρονών, ποια είμαι και γιατί επέλεξα εκουσίως να ξηλώσω όλη τη ζωή του, στην αναζήτηση της δικής μου ευτυχίας. Τον έκανα πραγματικά δυστυχισμένο κάποιες φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να επουλώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άνθρωποι που ξέρω. Δεν ήμουν πραγματικά δυστυχισμένη, αλλά θα γινόμουν αν δεν έβαζα πρώτο τον εαυτό μου. Αλλά δεν συνέβη τίποτα άσχημο», είπε για την απόφασή της να βάλει τέλος στον γάμο της.

«Κανένας από τους δύο μας δεν έκανε κάποιο λάθος, δεν πλήγωσε ο ένας τον άλλον. Απλά το θέμα ήταν ότι θέλω ο γιος μου να με δει να αγαπάω πραγματικά και να αγαπιέμαι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα», ανέφερε ακόμη για το θέμα.