Διπλή συνέντευξη στα περιοδικά Vogue Αμερικής και Βρετανίας έδωσε η Αντέλ αποκαλύπτοντας πως είναι εθισμένη στη γυμναστική ενώ μιλά και για το διαζύγιό της αλλά και το νέο της ειδύλλιο.

Η 33χρονη τραγουδίστρια έγραψε ιστορία χθες ως η πρώτη διασημότητα που βρίσκεται ταυτόχρονα στο εξώφυλλο της βρετανικής και αμερικανικής Vogue, όπου μίλησε για τον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της Σάιμον Κονέικ αλλά και την απώλεια βάρους της, για πρώτη φορά.

Όσο για τη φωτογράφιση της συνέντευξης, ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η Αντέλ εξώφυλλο στη Vogue, σε εντυπωσιακή φωτογράφιση

Αντέλ: Ο εθισμός στη γυμναστική – Για ποιο λόγο έχασε τόσα κιλά

Μιλώντας για τη απίστευτη απώλεια βάρους της – έχασε 45 κιλά- σε διάστημα δύο ετών, η Αντέλ είπε πως οφειλόταν «στο άγχος της. Και κάνοντας γυμναστική, θα ένιωθα καλύτερα. Ποτέ δεν αφορούσε την απώλεια βάρους, αλλά το να γίνω δυνατή και να δώσω στον εαυτό μου όσο περισσότερο χρόνο γίνεται κάθε μέρα χωρίς το τηλέφωνό μου. Εθίστηκα αρκετά σε αυτό. Γυμνάζομαι δύο με τρεις φορές την ημέρα». Η διάσημη τραγουδίστρια ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής με βάρη κάθε μέρα ή ακόμη και δύο φορές την ημέρα εάν το άγχος της έχει χτυπήσει κόκκινο – εδώ και τρία χρόνια.

Η Αντέλ εξώφυλλο στη Vogue, σε εντυπωσιακή φωτογράφιση

Στην συνέντευξή της, η οποία είναι η πρώτη εδώ και πέντε χρόνια, η Αντέλ συζήτησε επίσης το διαζύγιό της με τον 47χρονο Σάιμον, λέγοντας ότι «τον άφησε» και πως «θα ήταν άθλιο εάν δεν έβαζε τον εαυτό της πρώτο». Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του τον Απρίλιο του 2019, με την Αντέλ να καταθέτει δικαστικά έγγραφα 5 μήνες αργότερα.

«Κατέρρευσε η ζωή μου σε ηλικία 30 ετών»

Αναφερόμενη στο χωρισμό της, είπε: «Όταν ήμουν 30 ετών, ολόκληρη η ζωή μου κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση γι’ αυτό. Απλώς δεν ήταν πλέον το σωστό για μένα. Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άνθρωποι που γνώριζα. Δεν ήμουν δυστυχισμένη, αλλά θα γινόμουν δυστυχισμένη εάν δεν έβαζα τον εαυτό μου πρώτο. Αλλά ναι, δεν συνέβη τίποτα κακό ή κάτι τέτοιο».

Αναφερόμενη στις συνέπειες του διαζυγίου της, είπε: «Ντρεπόμουν. Πραγματικά ντρεπόμουν. Αυτό το πράγμα, το να μην μπορείς να κάνεις κάτι να λειτουργήσει. Έχουμε εκπαιδευτεί ως γυναίκες να συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ακόμη και από τις ταινίες που βλέπαμε όταν ήμασταν μικροί. Εκείνη την εποχή, ράγιζε η καρδιά μου, αλλά στην πραγματικότητα το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον τώρα. Το πώς μας λένε να το καταπίνουμε».

Η Αντέλ εξώφυλλο στη Vogue, σε εντυπωσιακή φωτογράφιση

Όσο για το ντύσιμό της για την φωτογράφηση, η Αντέλ δείχνει εκπληκτική με ένα στενό κατακίτρινο φόρεμα Viviene Westwood, με στενό κορσέ που τονίζει το μπούστο της καθώς και το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της. Σε άλλη φωτογραφία, η διάσημη τραγουδίστρια φορά ένα στενό μαύρο φόρεμα, ενώ σε μία ακόμη, πιο casual, έχει επιλέξει ένα tweed σακάκι με ριγέ πουκάμισο και τέλος σε μία ακόμη, ένα δραματικό πράσινο φόρεμα με μακριά ουρά.