H Adele έχει γενέθλια και όπως φαίνεται από σχετική ανάρτηση που έκανε διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

«Τι διαφορά που κάνει μια χρονιά. Αν ο χρόνος συνεχίζει να γιατρεύει και να απαλύνει όλα τα δεινά στη ζωή μου, όπως κάνει καθώς περνούν τα χρόνια, τότε ανυπομονώ να γίνω 60!» έγραψε στην λεζάντα αναρτώντας δύο φωτογραφίες της.

Αντέλ: Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη»

«Τι διαφορά κάνει ένας χρόνος! Αν ο χρόνος συνεχίσει να θεραπεύει και να εξομαλύνει όλες τις ρυτίδες στη ζωή μου όπως κάνει καθώς τα χρόνια περνούν, τότε ανυπομονώ να γίνω 60!» έγραψε στη λεζάντα, προσθέτοντας: «Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη. Τόσα πολλά μαθήματα, τόσες πολλές ευλογίες για να είμαι ευγνώμων. Αυτό είναι το 34ο έτος και μου αρέσει πολύ! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Σας αγαπώ όπως πάντα».

Φυσικά, οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν τις όμορφες φωτογραφίες, οι οποίες φαίνεται να έχουν τραβηχτεί στον κήπο του σπιτιού της.
«Χρόνια Πολλά βασίλισσα» έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ουάου, απολύτως υπέροχη» με έναν τρίτο να παρατηρεί: «Η καλύτερη των καλύτερων».

Adele: Έχει γενέθλια και «ανυπομονεί» να γίνει 60 ετών

Η ντροπιαστική στιγμή της Adele

Η επιστροφή της Αντέλ στα social media έρχεται αφότου αναγκάστηκε να αναβάλει μια σειρά συναυλιών της στο Λας Βέγκας μόλις 24 ώρες πριν ανέβει στη σκηνή τον Δεκέμβριο. Τότε, η τραγουδίστρια μοιράστηκε την είδηση μέσω Instagram και στο βίντεο, η Αντέλ κλαίγοντας ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές της και παραδέχτηκε ότι ντρεπόταν.Adele: Έχει γενέθλια και «ανυπομονεί» να γίνει 60 ετών

Όπως αποκάλυψε, οι παραστάσεις δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν καθώς πάνω από το μισό προσωπικό της είχε κορωνοϊό και ήταν αδύνατο να τελειώσει το σόου. «Δεν μπορώ να σας δώσω αυτό που έχω αυτή τη στιγμή, είμαι συντετριμμένη και λυπάμαι που η ενημέρωση γίνεται την τελευταία στιγμή» είπε προτού υποσχεθεί πως θα επαναπρογραμματίσει όλες τις ημερομηνίες των παραστάσεων.

«Είμαστε ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες προσπαθώντας να βρούμε μια λύση, αλλά δεν έχουμε άλλο χρόνο» τόνισε συνεχίζοντας: «Λυπάμαι πολύ και ντρέπομαι, και λυπάμαι πολύ για όλους όσους ταξίδεψαν. Θα το τελειώσω και θα το καταφέρω, αλλά όχι τώρα, είναι αδύνατον».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)